Ilyenkor mit lehet tenni? Át akarnak "verni"?
Szóval eladtam egy kocsit. Meg is írtuk a az adásvételt, 30.án elvitte.
Viszont a két tanú csak az első oldalt írta alá, nem az összeset és olyan példány van nálam amiről hiányzik a tanúk aláírása amit a kormányhivatalban eladáskor mondtak is hogy ez nem lesz jó...
Felkeretsem a "tulajt" és a tanút is hogy személyesen elmegyek alairasert.
Azonban a mostani tulaj új adásvételt akar íratni...
Kevesebb pénzért mert hogy rejtett hiba...
Kitudja mit csinált vele 30. óta...
Segítsetek!
Az első 2 oldalnak kellene nálad lenni, de 75 ezer Forintért mi a francot akar a mókus?
Én 130-ért vettem olyat, amiről tudtam, hogy motorhibás.
Nem hogy hazamenni vele...
Amúgy okmányirodája válogatja, nekem van egy csaj, aki mindenféle szrul kitöltött adásvételit elfogad, aláírja, lepecsételi, hogy az adás-vételi kötelezettségnek eleget tettem.
Csak nem mindig kerülök hozzá, van, hogy a hombárfejű majomhoz, az meg egy gyökér, semmi se jó neki.
a szabályos adás-vételi szerződésen KETTŐ (!) tanu aláírása szerepel. Azzal, hogy egy aláírja vagy sem nem segítettél magadon. Próbálkozz több okmányirodában, simán lehet egy másikban elfogadják.
Az, hogy a vevő átiratja-e a kocsit vagy nem kb. senkit nem érdekel. A lényeg, hogy TE lejelentsd az adás-vételt. Ha ez megtörtént az már a vevő gondja.
Hogy lehetett annyi eszed, hogy 4 helyett 2 példányt írtatok és az egyiket tanúzták?
Ha két napon belül nem tudod lezárni az ügyet feljelentés, mind a három személlyel szemben (eladó, két tanú) Ezt mondd el nekik is. Ha továbbra sem működnek együtt lépj. Minél tovább húzod annál nehezebb lesz megoldani.
Az egyik tanú az az apám!
Azzal nem lesz gond ő aláírja igyis-úgyis. Már csak az ő tanúja kell.
Valami van!
Megváltozott a stílusa... Azt mondta jó a 75 ezer, kell neki a kocsi és nincs is összetörve, csak írjunk egy új szerződést 75 ezerről.
Nem tudom mi van... lehet meg büntették...
Én nem írok új szerződést...
Holnap reggel megyek a tanúhoz azt mondta aláírja nekünk.
Azt beveszem az okmányirodába. Onnantól azt csinál amit akar, ugye?
Majd neki is kunyerálni kell akkor majd az apa aláírását a tanúhoz... :))))
Jó lesz így? Nem csinálok hülyeséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!