Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szídják sokan a BMW-t...

Miért szídják sokan a BMW-t mint márkát?

Figyelt kérdés

Elég gyakran hallani hogy sokan szídják, ilyen-olyan okora hivatklozva. Legtöbbször ezek olyanok, akiknek sosem volt. Viszont a BMW tulajok, meg egyértelműen dicsérik. Vagyis, úgy pontosabb, hogy akinek van avgy volt, az dicséri, akinek meg nem, az szidja. Mi az oka ennek?

Saját tapasztalatom, hogy elég nagy kornfortbeli különbséget jelent átülni még egy régebbi tipusba is, valamint ha megkapja a szükséges törődést, a kopó alkatrészek cseréjén kivül nem angyon kell szervizelni. Ez a személyes tapasztalatom. Itt a kérdések között olvasgatva, amikor elég ritkák az olyanok hogy "valami elromlott a BMW-n". Ugyan-ez igaz a prémium-trió másik két tagjára is. Bár az audit meg a mercit kevesebbet szidják.

2018. okt. 3. 15:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
#20: és te menőzöl apád kocsijával? Azzal menőzz, hogy te mit tudtál összerakni magadnak. Ja semmit, még a szülőkön élősködsz.
2018. okt. 16. 13:14
 22/30 anonim ***** válasza:

Azert vettetek hogy feltuno legyen igy neznek.

Mert offroadra nem jo ugye, autopalyara se igazan mert egy bohom szekreny, tulkepp az x5 bmw oncelu magamutogatas. Igy pont ezt eri el a tulaja mindenki nezi.

2018. okt. 16. 17:24
 23/30 anonim válasza:

Nem menőzök apám kocsijával! Ne magadból induljál már ki! Egy kezemen megtudom számolni hányszor vezettem. Általában tömegközlekedem vagy gyalog, esetleg bicikli.

Ja, és tanuló vagyok, ennyi erővel minden gyerek "élősködő"? Hát nem csodálom, hogy nem működik a "magyar családmodell"... 160 kW, 218 lóerő nem hiszem, hogy lomha. Odalépsz neki, állva hagy mindenkit! Menőzés? Hát, nem tudom, lehet nincs belőle sok, de mondom, nem kéne nagyon feltűnően meglesni, agyonajnározni a BMW-t, mert nem "szuper márka", nem egy nagy szám. Nem kell elájulni tőle! Innen 400km-re nyugatabbra rá se néznek autóra.

2018. okt. 16. 18:36
 24/30 anonim ***** válasza:
Nekem meg hét X5 áll a ház előtt a hét minden napjára egy, ja és gyógyszergyárunk is van!
2018. okt. 16. 18:49
 25/30 anonim ***** válasza:

Ki mond nagyobbat verseny van?

Ez most olyan hogy a BMW-sek egymást is szidják. Mert a 6 hengeresek szidják a 4 hengereseket. A megkíméltebb és drágább BMW-vel rendelkezők is szidják az ugyanolyan típusú de leharcolt és sok kilométeres olcsó BMW-ket. Mert hogy 10 ezer forintos Ray-Ban napszemüveg kerete is lehet bárkinek csak nem mindegy hogy abban egy 2-3 ezer forintos bóvli vagy egy 50 ezer forintos minőségi üveg van beletéve.

2018. okt. 16. 19:10
 26/30 anonim ***** válasza:

Csak egy kis szarkazmus akart lenni. :D

Megesik néha, hogy pár ember bedörmögi, hogy ez meg az van neki, mintha érdekelne bárkit is, azt nem is nézve, hogy igaz vagy sem.

Na meg totál névtelenül, főleg, hogy akkor sem foglalkozna vele senki, ha mellé bemásolná a lakcimkártyáját, hogy xy vagy Ferrarim van ! :D

2018. okt. 16. 21:15
 27/30 anonim ***** válasza:
#24: melyik gyógyszergyár a tiéd? Én most vettem meg a Tevát. Nálunk a kertész jár X5-össel. A gyereknek meg csak azért van i8-a, mert az osztálytársai azt sulykolják bele, hogy ez a menő kishazánkban. Pedig felajánlottam neki, hogy vegyünk inkább valami normális kocsit, legalább valami Bentley-t vagy ilyesmit tanulóautónak ...de hajthatatlan volt. Ki érti a mai fiatalokat? 😁
2018. okt. 17. 10:58
 28/30 anonim ***** válasza:

#26: Igen elsőre láttam mi a helyzet csak megjegyeztem.

Ez van meg kellett volna már szokni. Az interneten majdnem mindenki milliókat keres és ha férfi akkor 190cm-200cm magas és 100kg és minimum 20 centis bottal és valami drága 10+ milliós új autóval jár és valami brutál jó nője van míg ha a kommentelő nő akkor egy gazdag szexbomba aki 20 éve nem öregszik és legalább 10 évvel fiatalabb fazon dugdossa. Meg különben is az átlag internetező mindenhez tökéletesen ért és egy nagy valaki - egy prominens személyiség akikhez képest a többiek senkik.

2018. okt. 17. 14:11
 29/30 anonim válasza:

Hú basszus, hogy ti mekkora parasztok vagytok, mennyi a lelki beteg van ezen az oldalon!

Komolyan egy pár millió forintos SUV-ra csurgatjátok a nyálatokat? Ti burokban éltek egyébként? Vagy mit dolgoztok? Autószerelő? Ács? Szobafestő-mázoló-tapétázó? Büfészakos közgáz esetleg protekció nélküli büfészakos jogász?

Persze, úgy nehéz ilyen autóra gyűjteni. Tanulni kellett volna, kicsit komolyabban!

2018. okt. 17. 17:12
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem esett le, hogy nem érdekel senkit, csak röhögünk rajtad?
2018. okt. 17. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!