Miért szidják sokan a Suzuki-t? Csupán azért, mert tömegautó?
Több suzukim is volt már: 2000 swift sedan, 2003 ötajtós swift, 2007 sx4. Ezeken kívül volt még vw bogár, citroen ax, bmw 318, ford orion, opel astra h. Most van egy 1999 fókám.
Véleményem szerint a suzukit viszonylag olcsón fenn lehet tartani, a swift hímestojásautó, minden döccenőt kerülni kell vele, a szél lefújja az útról, jobbra vágyik az ember, az sx4 elég jó, de csak az automata-négykerekes dízel változat. Szerintem túl drága és nem nyújt annyit, hogy megérje.
Én sem szidom, pedig nem vennék, viszont sok sofőr akinek Suzukija van forma1-es pilótának képzeli magát.
Bár a nagyon drága kocsik gazdag sofőrjei se jobbak, azok meg azt hiszik bármit megtehetnek, meg nekik az sem számít ha koccantak, van pénzük javíttatni...
Miért lenne birka nép a magyar? talán más országban élők szerint jó a suzuki?
Akinek vannak igényei az autóra az inkább vesz Renaultot, VW-t vagy bármi mást.
Csak, hogy megcáfoljam a #2-es válaszolót, nekem BMW áll az udvaromban, de ettől függetlenül műszakilag jó autónak tartom a Suzukit, főleg az újabb modelleket.
Szerintem a fő baj a Suzukival mint autó márkával, hogy egész egyszerűen nincs presztizs értéke. Hiába veszel egy 3 milliós új autót belőle, ha meghalják, hogy Suzukid van, jaaaah csak olyan, kb olyan mint ha azt mondanád, hogy biciklivel jársz. Pedig hangsúlyozom, amúgy szerintem ár/érték arányban jó autókat gyárt.
Ez csak egy tipp de szerintem valamikor akkor b*szták el a Suzuki hírnevét, amikor boldog, boldogtalan kapott ingyen hitelre új autót. Ellepték az utakat a Swift-ek és az Ignis-ek és ezzel egyenes arányosan valahogy az emberek szemében is csökkent az értéke.
Az utolsó gondolatomhoz annyit fűznék hozzá, hogy volt olyan rokonom konkrétan, akinek a villanyszámla befizetése is gondot okozott, de azért az udvaron ott virított a vadi új 0km-es Swift...
Mert ingyééé volt... egy darabig legalábbis azt hitte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!