Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szidják sokan a Suzuki-t...

Miért szidják sokan a Suzuki-t? Csupán azért, mert tömegautó?

Figyelt kérdés
Nekem egy 2004-es Ignis-em van, akkor vettem újonnan. Abszolút nem szervízigényes, keveset fogyaszt és nagyon jól gyorsul, a motorja pöpec. Az egyedüli hátránya a kis csomagtartó.

2015. jan. 23. 14:44
 1/9 Dörmögő ***** válasza:
71%
A swiftől ered. Gyenge volt a kasztni, így életveszélyesek is mondható. Aztán jöttek a tulajok azzal hogy az nem számít annyit (reméljük nem is kell számítania). Meg hogy nem azért vettek.autót hogy balesetezzenek. Csakhát egy balesetben is általában van vétlen is. Az ördög nem alszik. Aki nem szimpatizál vele annak ez csak egy guruló koporsó. Állítólag a mai Suzukik már biztonságosak, de sokak szerint még túl vannak árazva.
2015. jan. 23. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
A swiftről ered valóban mert a súlycsökkentést nem más anyaggal hanem a karosszéria elemek vastagságán változtatott. De mint swift tulajdonos zeljesen meg vagyok vele elégedve. Akinek persze Audi meg BMW áll az udvarán az nem fogja rá mondani hogy jó autó.
2015. jan. 23. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
mert a magyar egy birka nép!
2015. jan. 23. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem "sokak szerint", hanem ténylegesen biztonságosak. Euro NCAP 5 csillagosak a mai típusok.
2015. jan. 23. 15:27
 5/9 anonim ***** válasza:
41%

Több suzukim is volt már: 2000 swift sedan, 2003 ötajtós swift, 2007 sx4. Ezeken kívül volt még vw bogár, citroen ax, bmw 318, ford orion, opel astra h. Most van egy 1999 fókám.

Véleményem szerint a suzukit viszonylag olcsón fenn lehet tartani, a swift hímestojásautó, minden döccenőt kerülni kell vele, a szél lefújja az útról, jobbra vágyik az ember, az sx4 elég jó, de csak az automata-négykerekes dízel változat. Szerintem túl drága és nem nyújt annyit, hogy megérje.

2015. jan. 23. 15:33
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

Én sem szidom, pedig nem vennék, viszont sok sofőr akinek Suzukija van forma1-es pilótának képzeli magát.

Bár a nagyon drága kocsik gazdag sofőrjei se jobbak, azok meg azt hiszik bármit megtehetnek, meg nekik az sem számít ha koccantak, van pénzük javíttatni...

2015. jan. 23. 16:04
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Miért lenne birka nép a magyar? talán más országban élők szerint jó a suzuki?

Akinek vannak igényei az autóra az inkább vesz Renaultot, VW-t vagy bármi mást.

2015. jan. 23. 16:57
 8/9 Koaxk Ábel ***** válasza:
93%

Csak, hogy megcáfoljam a #2-es válaszolót, nekem BMW áll az udvaromban, de ettől függetlenül műszakilag jó autónak tartom a Suzukit, főleg az újabb modelleket.

Szerintem a fő baj a Suzukival mint autó márkával, hogy egész egyszerűen nincs presztizs értéke. Hiába veszel egy 3 milliós új autót belőle, ha meghalják, hogy Suzukid van, jaaaah csak olyan, kb olyan mint ha azt mondanád, hogy biciklivel jársz. Pedig hangsúlyozom, amúgy szerintem ár/érték arányban jó autókat gyárt.

Ez csak egy tipp de szerintem valamikor akkor b*szták el a Suzuki hírnevét, amikor boldog, boldogtalan kapott ingyen hitelre új autót. Ellepték az utakat a Swift-ek és az Ignis-ek és ezzel egyenes arányosan valahogy az emberek szemében is csökkent az értéke.

2015. jan. 23. 18:19
 9/9 Koaxk Ábel ***** válasza:
93%

Az utolsó gondolatomhoz annyit fűznék hozzá, hogy volt olyan rokonom konkrétan, akinek a villanyszámla befizetése is gondot okozott, de azért az udvaron ott virított a vadi új 0km-es Swift...

Mert ingyééé volt... egy darabig legalábbis azt hitte...

2015. jan. 23. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!