Melyik érné meg jobban egy Fiat Stilo 1.6 Dynamic vagy egy Ford Focus 1.6? Tudom sokan szidják az olasz kocsikat de ez is tévhit. Normális válaszokat
Az olasz kocsik olyanok, mint a nők. Kicsit kényesek, de ha megkapják, amit meg kell adni nekik, akkor nem hisztiznek.
A Focus sem a tökélesesség bálványa, de ettől függetlenül jó autó az is. Amelyik jobban tetszik.
Stilo 187 ezer km: termosztát, gyújtótrafó, betárolt légzsák hibakód egy kontaktos csatlakozó miatt.
Ezt első kézből tudom neked közvetíteni.
Szia, azt vedd, amelyik tetszik. :-) Ülj bele mind a kettőbe és amelyiket szívesebben vezeted.
Egyébként az olasz kocsikat - szerintem - azért szidják, mert ha Oo-ból veszed őket használtan, akkor bizony érhet meglepetés. Az olaszok ugyanis csak a legszükségesebbeket szervizeltetik, egyébként meg fő, hogy menjen.
De ha Oo-ból veszel használt autót, akkor ez érvényes a BMW-re és a Mercedesre is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!