Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 300 ezres gyorshajtás nem...

300 ezres gyorshajtás nem befizetése? (bővebb lent)

Figyelt kérdés
Mi történik, ha egyszerűen nem fizetem be? Kölcsön autóval voltam, és nem tudom kifizetni a büntetést, sehogy sem. Azt tudom, hogy lefoglalnák a kocsit, ha az enyém lenne, de írtunk kölcsönadásit, így jogilag tiszta az én felelősségem. Semmi nincs a nevemen gyakorlatilag, behajtani nem tudják. Mi fog történni? Ui.: 18 elmúltam már.

2018. máj. 1. 23:54
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
De tudom, felháborító, és bőségesen megérdemlem a bírságot. Te meg ülj csak vissza a fotelba és nézd tovább az izaura tv-t!
2018. máj. 29. 16:21
 42/50 D. Brasco ***** válasza:
100%
Ha jol emlekszem te meg arrol akarsz minket meggyőzni hogy 30-as tablanal a 110teljesen rendben van,es mind erre annyit "érvet" tudsz felhozni,hogy SZERINTED direkt kinn volt hagyva a tábla!Ehhez szerintem nincs is mit hozzá fűzni.....
2018. máj. 29. 16:22
 43/50 anonim ***** válasza:
94%
Majd amikor 2-3 20-25 cmest beléd tolnak, majd akkor meséld nekik is
2018. máj. 29. 17:52
 44/50 anonim ***** válasza:

azért mekkora balpénisz vagy hallod :)) megérdemelted.

sajnos én is néha belerepülök a hétvegére kinthagyott táblákba. de mondjuk nem 4x-es túllépéssel. aztán ha lekapnak, akkor kifizetem majd. de ha hülye voltál, meg szerencsétlen is, akkor legalább ne verd itt a hisztit mint egy óvodás. olyan vagy mint az az ártatlan akit állítólagosan belehajszolt a civil kocsi a gyorsjahtásba :)))

2018. máj. 29. 18:09
 45/50 anonim ***** válasza:

Egyre újabb elemek derülnek ki a történetben. Mindenki hazudik, csak ez a barom mond igazat.

Nem börtönt érdemelt volna, hanem a 30-as tábla után egy finishert, tele forró aszfalttal. Még most is a DNS-ét keresnék a bitumenben...

2018. máj. 29. 21:55
 46/50 anonim ***** válasza:
Felénk is építették az utat, rég elkészült már, de a 30-as meg 40-es táblákat szépen kint hagyták. Én sose mertem 80-nál többel menni ott, pedig nagyon jó volt az út minősége. Bár ha mértek volna, akkor még 70-nél is fizethettem volna egy csomót. Elhiszem, hogy amíg dolgoznak, addig jogos, hogy kint van a tábla, de az út befejezése után 3 héttel, amikor 1 db munkás sincs ott, nem fogok 6 km-en keresztül 30-cal menni.
2018. szept. 10. 15:40
 47/50 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2018. szept. 10. 17:04
 48/50 anonim ***** válasza:

Nem vagyok a gyorshajtás pártján. Sőt. Viccen kívül én vagyok az, aki óra szerinti 50-nel megy 50-es szakaszon, 90-esen meg óra szerinti 95-tel (ami nálam bizony a GPS szerinti 90). De azért egy ilyen kint felejtett táblánál mérni a pofátlanság legmagasabb szintje. Most a 4-esen is kint vannak a 40-es táblák éjjel-nappal az építkezések miatt annak ellenére, hogy délután 4-kor kiürül az egész és hétvégén nem dolgoznak - ha 60-nal mész, már akkor ledudálnak és erőszakosan előzgetnek. Próbálj meg óra szerinti 40-nel menni, kilométerekre fog hallatszani a dudaszó. De jó, de NAGYON jó, hogy nem kell arra mennem menetrendszerűen.

És igen, több mint valószínű, hogy ment a kérdésben jelzett helyzetben a büntetés egymás után tucatnyi autósnak. Amikor elolvastam, először azt hittem, megint egy jó eszű utcai versenyzőről beszélünk, aki rohadtul megérdemelte a csekket. Aztán olvastam a részleteket, és a pofám leszakadt. Jogszerű a büntetés? Igen. Megérdemelte a kérdező? Nem. Etikus volt odaállni a kamerával?...

2018. okt. 7. 16:11
 49/50 anonim ***** válasza:
Na, de kajak, mi a vége a sztorinak? Don't leave us hangin'
2018. nov. 2. 23:20
 50/50 anonim ***** válasza:
Reméljük a böriben van :D
2018. nov. 2. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!