300 ezres gyorshajtás nem befizetése? (bővebb lent)
azért mekkora balpénisz vagy hallod :)) megérdemelted.
sajnos én is néha belerepülök a hétvegére kinthagyott táblákba. de mondjuk nem 4x-es túllépéssel. aztán ha lekapnak, akkor kifizetem majd. de ha hülye voltál, meg szerencsétlen is, akkor legalább ne verd itt a hisztit mint egy óvodás. olyan vagy mint az az ártatlan akit állítólagosan belehajszolt a civil kocsi a gyorsjahtásba :)))
Egyre újabb elemek derülnek ki a történetben. Mindenki hazudik, csak ez a barom mond igazat.
Nem börtönt érdemelt volna, hanem a 30-as tábla után egy finishert, tele forró aszfalttal. Még most is a DNS-ét keresnék a bitumenben...
Nem vagyok a gyorshajtás pártján. Sőt. Viccen kívül én vagyok az, aki óra szerinti 50-nel megy 50-es szakaszon, 90-esen meg óra szerinti 95-tel (ami nálam bizony a GPS szerinti 90). De azért egy ilyen kint felejtett táblánál mérni a pofátlanság legmagasabb szintje. Most a 4-esen is kint vannak a 40-es táblák éjjel-nappal az építkezések miatt annak ellenére, hogy délután 4-kor kiürül az egész és hétvégén nem dolgoznak - ha 60-nal mész, már akkor ledudálnak és erőszakosan előzgetnek. Próbálj meg óra szerinti 40-nel menni, kilométerekre fog hallatszani a dudaszó. De jó, de NAGYON jó, hogy nem kell arra mennem menetrendszerűen.
És igen, több mint valószínű, hogy ment a kérdésben jelzett helyzetben a büntetés egymás után tucatnyi autósnak. Amikor elolvastam, először azt hittem, megint egy jó eszű utcai versenyzőről beszélünk, aki rohadtul megérdemelte a csekket. Aztán olvastam a részleteket, és a pofám leszakadt. Jogszerű a büntetés? Igen. Megérdemelte a kérdező? Nem. Etikus volt odaállni a kamerával?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!