300 ezres gyorshajtás nem befizetése? (bővebb lent)
"Ui.: 18 elmúltam már."
Agyilag még bőőőőven alatta vagy ha úgy hajtottál mint a barom...
vagy agyadra ment a nídforszpíd.
Meg is érdemled a 300e-es büntetést.... ez már nem 50 helyett 70-el mentem kategória.
Előttem már leírták de annyi még hozzá teszek, hogy lesittelni nem fognak ha nem mész be önként és közmunkára sem késztetnek ilyen "kis" összegnél.
Ha van melód akkor majd levonják a fizetésedből, ha nincs melód akkor majd ha lesz levonják, illetve ha bármi a neveden lesz pl. autó akkor egyből kopogtatnak az ajtón.
Ja és persze jön majd rá a kamat és egyre több lesz, hamar eléri majd az 500e-t.
Ha már ennyire barom voltál akkor kérj részletfizetést, de amúgy tényleg megérdemled, hogy szenvedj :D :D
Én helyszini birságot kaptam.... rendőr ellondta az opciókat, hogy ezért az összegért hány napot kell ülnöm, vagy hány napot kell közmunkáznom, ha nem tudom/akarom befizezni.
Valamint a birsag lapra fel volt tüntetve, hogy ha nem fizetem, akkor az adóhatóság fogja bevasalni...
Nyugodj meg, így vagy úgy de behajtják rajtad. Penge vagy ám, tolni tudod a vasnak - ez azért nem valami piszlicsáré kis sebességtúllépés volt - ez kb. 50 helyett 130 km/H - fizetni meg nem tudsz.
Nagyban nyomod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!