Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 300 ezres gyorshajtás nem...

300 ezres gyorshajtás nem befizetése? (bővebb lent)

Figyelt kérdés
Mi történik, ha egyszerűen nem fizetem be? Kölcsön autóval voltam, és nem tudom kifizetni a büntetést, sehogy sem. Azt tudom, hogy lefoglalnák a kocsit, ha az enyém lenne, de írtunk kölcsönadásit, így jogilag tiszta az én felelősségem. Semmi nincs a nevemen gyakorlatilag, behajtani nem tudják. Mi fog történni? Ui.: 18 elmúltam már.

2018. máj. 1. 23:54
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Országúton mentem 110el, de kint volt egy 30as tábla építkezés miatt, építkezés persze nem volt, szemből mértek
2018. máj. 29. 15:25
 22/50 anonim ***** válasza:
69%
megérdemled a büntit:)
2018. máj. 29. 15:26
 23/50 A kérdező kommentje:
Szerintem annyira nem, mert senkit nem veszélyeztettem azzal, hogy a kinthagyott 30as tábla miatt 90 helyett 110-el mentem. És nem is vagyok hajlandó befizetni, egyelőre a határozat van még csak meg.
2018. máj. 29. 15:29
 24/50 A kérdező kommentje:
Nem életszerű 30-ra lassítani az országúton, igaz, hogy a 90-et 20-al túlléptem, de ha 90-el mentem volna, akkor is hatalmas büntetést kapok, ha meg lefékezek 30-ra belémcsúsznak hátulról. Ne mondja senki h ő lelassított volna 30-ra országúton...
2018. máj. 29. 15:32
 25/50 D. Brasco ***** válasza:
100%

Annyira ócska duma már ez az "én nem ártottam ezzel senkinek" meg "nem történt semmi,senkit nem veszélyeztettem" stb stb

De ha azt nézzük hogy eleve 90-el mehettél volna......a 110igy is bőven sok....de ne álszenteskedjünk nyilván en is meg más is megy ennyivel!De az hogy te a 30-as táblánál is képes voltál ennyivel menni.....hát no comment!

2018. máj. 29. 15:35
 26/50 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, mert te pl. városban biztosan betartod az 50-et. Dehogy tartod. Ha városban az átlag 60-65-el megy pesten, ami 30% túllépés, a 90-hez képes a 110 sokkal kevesebb arányaiban... Nem kell álszentkedni, te is néznél hasonló szituációban, de egyébként, csak hogy idegesítsem a kárörvendőségedet, nem tudják rajtam behajtani... Nincs semmi a nevemen, bűncselekményt nem követtem el.
2018. máj. 29. 15:39
 27/50 A kérdező kommentje:
Mellesleg a 30-as táblát se tartja be senki. Akik ögöttem jöttek feltételezem 100 körül, azok is mind megkaphatták a csekket. Mint a kolosy téri jobbrafordulás tiltása. Milliókat kaszált az önkormányzat egy kamerával...
2018. máj. 29. 15:42
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

Csak magaddal szúrsz ki ha nem fizeted be...

Az összeg növekedni fog és amint lesz valami a neveden pl. autó akkor viszik is árverezni és nem érdekli majd őket, hogy az autót 1 millióért vetted és a büntetés "csak" 500e forint, akkor is elkobozzák és eladják 500e-ért valakinek és meg is van oldva a tartozás...

Persze lehet úgy gondolkodni, hogy sose lesz semmi a neveden és nem tudják majd behajtani de ez így elég gáz! :D

90-ről simán lelassítottál volna 30-ra és megúszod a büntetést!

Ugye mennyivel egyszerűbb lett volna ez a lábmozdulat mint kifizetni 300e forintot? :D

2018. máj. 29. 15:43
 29/50 D. Brasco ***** válasza:

Látom az értelmező olvasás nem az erősséged..........

Itt meg szó sincs kárörvendésről,csupán annyi a helyzet hogy ezt megérdemelted!És most kár tovább fűznőd a sztorit,hogy de más sem tartja be a sebessegkorlatokat stb stb,mert ez pont olyan higy azert mert más szemetel neked még kötelező!

De ha más nem akkor maradjunk annyiban hogy rosszkor voltal rossz helyen!Cumi!

2018. máj. 29. 15:47
 30/50 D. Brasco ***** válasza:
100%
* azert mert más szemetel neked még NEM kötelező!
2018. máj. 29. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!