300 ezres gyorshajtás nem befizetése? (bővebb lent)
Annyira ócska duma már ez az "én nem ártottam ezzel senkinek" meg "nem történt semmi,senkit nem veszélyeztettem" stb stb
De ha azt nézzük hogy eleve 90-el mehettél volna......a 110igy is bőven sok....de ne álszenteskedjünk nyilván en is meg más is megy ennyivel!De az hogy te a 30-as táblánál is képes voltál ennyivel menni.....hát no comment!
Csak magaddal szúrsz ki ha nem fizeted be...
Az összeg növekedni fog és amint lesz valami a neveden pl. autó akkor viszik is árverezni és nem érdekli majd őket, hogy az autót 1 millióért vetted és a büntetés "csak" 500e forint, akkor is elkobozzák és eladják 500e-ért valakinek és meg is van oldva a tartozás...
Persze lehet úgy gondolkodni, hogy sose lesz semmi a neveden és nem tudják majd behajtani de ez így elég gáz! :D
90-ről simán lelassítottál volna 30-ra és megúszod a büntetést!
Ugye mennyivel egyszerűbb lett volna ez a lábmozdulat mint kifizetni 300e forintot? :D
Látom az értelmező olvasás nem az erősséged..........
Itt meg szó sincs kárörvendésről,csupán annyi a helyzet hogy ezt megérdemelted!És most kár tovább fűznőd a sztorit,hogy de más sem tartja be a sebessegkorlatokat stb stb,mert ez pont olyan higy azert mert más szemetel neked még kötelező!
De ha más nem akkor maradjunk annyiban hogy rosszkor voltal rossz helyen!Cumi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!