300 ezres gyorshajtás nem befizetése? (bővebb lent)
Figyelt kérdés
Mi történik, ha egyszerűen nem fizetem be? Kölcsön autóval voltam, és nem tudom kifizetni a büntetést, sehogy sem. Azt tudom, hogy lefoglalnák a kocsit, ha az enyém lenne, de írtunk kölcsönadásit, így jogilag tiszta az én felelősségem. Semmi nincs a nevemen gyakorlatilag, behajtani nem tudják. Mi fog történni? Ui.: 18 elmúltam már.2018. máj. 1. 23:54
31/50 A kérdező kommentje:
90-ről 30-ra? Nem normális aki ezt ki tudja mondani röhögés nélkül. De sebaj, már menet közben is mérnek a sünök, majd jól beszopják a konstans gyorshajtók, amilyenek a hozzászólók többsége is, csak játssza az agyát itt.
2018. máj. 29. 15:48
32/50 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy ezt beszoptam. De nem érzem jogosnak. Bárhova ki lehetne tenni egy 30-as táblát, még városban is bőven belefutna az autóvezetők 90%-a, ha olyan helyre állnak be.
2018. máj. 29. 15:50
33/50 anonim válasza:
Nem a telefont kell nyomogatni meg nézni...
Nem egyszer találkoztam régen 30-as táblával 6-oson amikor hordták a kamionok a sódert meg a földet a Dunárol az M6-osra és mégis le tudtam lassítani 90-ről mert
1. nem a telefonom bámultam
2. betartom a sebességhatárokat
3. jó a szemem és több száz méterről látni lehet a 30-as táblát!
34/50 D. Brasco válasza:
Ja hogy itt a probléma hogy neked derogál 90-ről 30-ra lassitani?!?Gondolom legközelebb ha a pályán 130-nál valami balaeset van előtted ott sem fogsz se megállni meg lassitani sem mert minek,nehogy már téged bárki is akadályozzon hiszen nem jogos hogy téged feltartanak!
35/50 A kérdező kommentje:
Úgy látszik nem olvastad el amit írtam. Nem volt építkezés, legalábbis akkor egy áldott lélek nem volt a tábla környékén, le sem volt zárva az út semmilyen formában, elkerítve sem volt. Senki nem dolgozott ott. Ellenben a tábla ott volt, teljesen értelmetlenül. Gondolom te ész nélkül, kérdés nélkül betartod a szabályokat, és azt csinálod, amit mondanak, ahogy az iskolarendszer tanította.
2018. máj. 29. 16:05
36/50 D. Brasco válasza:
Jajjj....komám rád kár az időt pocsékolni!De javaslom hogy menj el politikusnak,ezzel a mindenki hülye rajtad kívül mentalitással,meg a mindennek is a megmagyarázásával még sokra viheted!
37/50 A kérdező kommentje:
Egyelőre te próbálsz meggyőzni arról, hogy megérdemlem a 300 ezres büntetést, mert nem lassítottam le a 30-as táblánál, miközben a tábla csak kint volt felejtve :D
2018. máj. 29. 16:16
38/50 A kérdező kommentje:
Egyébként kössz a tippet, de már túl vagyok sajnos a pályaválasztáson, bár a politikához igen közel áll a szakmám: bábszínházban dolgozom. (nem) :D
2018. máj. 29. 16:18
39/50 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy kint volt felejtve és nem aznap reggel tették ki és utánad 30 perccel jöttek a munkások csinálni az utat, szegélyt, korlátot bármit?!?!?!
40/50 A kérdező kommentje:
Utolsó: ha kirakták a táblát, ott lettek volna már a munkások. De ki tudja. Akkor nem dolgozott ott senki mikor ott voltam. Aztán lehet, hogy 2 hét múlva odaküldenek egy közmunkást kátyúzni...
2018. máj. 29. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!