Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 300 ezres gyorshajtás nem...

300 ezres gyorshajtás nem befizetése? (bővebb lent)

Figyelt kérdés
Mi történik, ha egyszerűen nem fizetem be? Kölcsön autóval voltam, és nem tudom kifizetni a büntetést, sehogy sem. Azt tudom, hogy lefoglalnák a kocsit, ha az enyém lenne, de írtunk kölcsönadásit, így jogilag tiszta az én felelősségem. Semmi nincs a nevemen gyakorlatilag, behajtani nem tudják. Mi fog történni? Ui.: 18 elmúltam már.

2018. máj. 1. 23:54
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:

Először azt hittem, a veresegyházi 180 km/h-s esetről van szó, de ott a pénzbünti lesz a sofőr legkisebb gondja:

[link]

2018. máj. 2. 07:06
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
60 napot leülsz aztán kész. Bár a feneked nem lesz olyan mint előtte, de aki annyival vereti közúton hogy 300-ra megbüntetik az ne csodálkozzon ha beverik neki. Mondjuk meg is érdemled.
2018. máj. 2. 07:10
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

"behajtani nem tudják"

Azt te csak hiszed. Bár ha életed végéig semmi nem kerül a nevedre akkor megúszod. De tedd fel magadnak a kérdést: Örökre a szüleidnél akarsz lakni? Valószínűleg azért ők hamarabb itt fogják hagyni a világot, ha érted mire gondolok. Gondolod ezt át és kérj részletfizetést! Ha el**sztad, hát el**sztad, meg kell tanulnod a leckét. Nem tehetsz meg bármit a világon, büntetlenül, csak mert nincs semmid amit veszíthetnél.

2018. máj. 2. 08:25
 14/50 D. Brasco ***** válasza:
100%
Szerintem se fizesd be.....hagyjad még egy kicsit kamatozni az ősszeget,az a biztos......
2018. máj. 2. 09:05
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Ne fizess, hadd kamatozzon.

Aztán ha majd örökölnél a szüleid után, vinni fogják abból, lehet hogy akkor már 5-6 milla lesz az a 300 ezer (15-20 év múlva)

Ha bármilyen legális jövedelmed lesz bármikor, le fogják vonni belőle.

2018. máj. 2. 10:54
 16/50 anonim ***** válasza:

Ha nem fizetsz, büntetőkamatokkal igen hamar irdatlan magasságokba fog kúszni ez az összeg. Mire minden hivatali felszólítás megtörténik, akár tízszer ekkora is lehet az összeg.

Ha semmi nincs a neveden, de dolgozol, majd abból levonják.

Gyakorlatilag akkor tudod elkerülni a fizetést, ha egy életen át illegalitásban élsz, feketén dolgozol, semmi sincs a neveden, nem vagy megtalálható a lakcímeden stb. Ahogyan a bűnözők és a hajléktalanok élnek. Esetleg kivándorolsz EU-n kívüli országba. De a határon se fognak átengedni, szóval a zöldhatáron kell átszöknöd vagy embercsempészekre bíznod magad.

2018. máj. 2. 11:09
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha kiadják vlgrehajtónak, akkor kezd el majd pörögni a számláló, te fogod fizetni a végrehajtás költségeit is.
2018. máj. 2. 14:09
 18/50 anonim ***** válasza:
6%
takarodjál pénzt keresni cigókám, hogy legyen miből befizetni. ha nem fizeted be csak kamatozni fog, pár év múlva már 5x-ösét követelik rajtad barátságos arcú behajtó pajtások.
2018. máj. 2. 16:36
 19/50 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjuk szegényt, az eddigi válazsok alapján talán leesett a tantusz neki :D Reméljük fizet, és nem csinál ilyem ordatlan nagy fszságot a jövőben. Még szerencse, hogy "csak" egy 300 ezres bírság a következmény.
2018. máj. 3. 15:08
 20/50 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból: mennyivel mentél?
2018. máj. 3. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!