Nissan micra első autónak?
12 éves 46ezer kilóméterrel megkímélt állapotú
Városba munkábajárni lenne csak
nagyon vegyes véleményeket hallottam róla,ezért picit elbizonytalanodtam...pedi nagyon szerelmes vagyok ebbe az autóba
22n
12 évesen 46.000 km? Inkább 146.000.
Persze nem kizárt, de ha nem tudod biztosra ellenőrizni ezt a futásteljesítményt, akkor inkább keress másikat, mert nagy eséllyel átvernek
Teljesen jó autó.
Igazából a baj ott van h 12 éves 46 000 km... Na itt a baj....
Ha valós, akkor csak városban volt használva. Az meg nem kíméli az autót. Sok hidegindítás. Egy pálya autó 90% al kevesebbet kopik..
Nem lelehetetlen az a km állás, én is ismerek rokonságban olyan embert akinek a 16 éves autójában 38.000km van, és szimplán csak azért mert csak akkor vették elő az autót ha vidékre kellett menniük, amúgy tömegközlekedés.
Szóval ez az egész inkább úgy kezdődik, hogy beszélni kéne a tulajjal stb, bár ha kereskedő akkor tényleg lehet hogy gyanús a dolog, de ezt így enyiből megmondani, hogy kevés km akkor tuti valami simlisség van az azért erős.
Akkor hihető a km
Viszont abban már kételkednék, hogy karban volt-e tartva, rendszeresen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!