Nőnek (1 kicsi gyerekkel), első autónak, inkább városi közlekedésre mit ajánlanátok?
Az első kettőt messziről kerüld.
Aranyos női kisautónak néz ki, de elég megbízhatatlan, szervízigényes. A suzuki elég jó.
Esetleg vw polo, opel corsa?...
Bp-en nem kell a nagy kocsi, meg az 1.6-os motor. Nekem régi Swiftem van, olcsó volt, és nagyon igénytelen, alig kell rá költeni. Tökéletesen megfelelt eddig. 1.0 motorja van. Ennek ellenére simán le tudtam menni anyóshoz a Balcsira a gyerekkel pályán.
Szóval ne nagy autóban gondolkodj a városban. Én most fogom lecserélni, de maradok a márkánál, mert bevált. Ignist nézek, remélem olyan jó lesz, mint a Swift.
Aki meg a biztonságot emlegeti, a bmw-ben is meghal az ember, ha úgy kapja el a másik. A városban nincs olyan nagy sebesség, és a közlekedés leginkább figyelem és szerencse kérdése.
10 éve van jogsim, 5 éves a fiam, rengeteget vezetek, és élünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!