Magas ember, kicsi kocsi?
Sziasztok,
Akarom venni az első autómat. Annyi a baj hogy 1.84 vagyok s nincs pénzem autóra. Én egy Opel Corsa C-re gondoltam, s gondoltam hogy nem férek bele.
Milyen autókat tudtok ajánlani amibe beleférjek, négyajtós, és olcsó fenntartású?
Bele kell ülni az autóba, és ki kell próbálni..
A 184 centi nem egy extrém magasság, de önmagában a centi nem is jelent sokat.
Ha elég lazák az ízületeid, bele tudod hajtogatni magadat meglepően szűk helyre, ha viszont kényelmetlennek érzed a Corsát, mást kell nézned...
Az autónál van jelentősége annak, hogy milyen beállítási lehetőségeket kínál, mennyire lehet hátra tolni az ülést, ülésmagasságot lehet-e állítani.
Suzuki Wagon R+ ?
Suzuki Ignis?
Én 192 centivel vezetek bármilyen kisautót is.
Annyi hogy teljesen hátratolom az ülést (alapból igy szeretek vezetni), és akkor startból már 3 személyes az autó. Illetve van olyan autó, ahol nem lehet eléggé leengedni az ülést, és a fejem rendesen éri a plafont, na az kényelmetlen. De a Corsa nem ilyen, szóval megveheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!