Mit üzennétek az alacsony embereknek, hogy ne legyen bennük kisebbségi komplexus?
Én alacsony vagyk (nö, 150 cm), de még soha nem volt hátrányom belöle (na, ha a szekrény fölsö polcáról akarok valamit levennk, akkor annyiban igen, hogy székre kell állni), és nem is volt/van kisebbségi érzésem.
Ennek "ellenére" elgéztem a müegyetemen egy gépészmérnöki szakot, és van párom meg gyerekünk is, azaz szakmai és privát téren is egyenesben van az életem.
"Én alacsony vagyk (nö, 150 cm)"
Köszönjük emese! Nőktől nem társadalmi elvárás, hogy legyenek magasak. 160 centi magas férfiként se párod, se gyereked se semmid nem lenne...
1. Nem Emese a nevem, de te valószínüleg túl primitív vagy ahhoz, hogy ne ilyen hülyeségeket írj.
2. A kérdésben nem volt kikötve, hogy csak férfiaknak szól a kérdés.
Mindig az alacsony embereknek van a legnagyobb szájuk :P, szinte egész nap kiabálnak :), de ez nem is gond.
Biztos, hogy sok nyújtógyakorlatot végeznék, jógát is akár, atlétikát, kosárlabdát, úszást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!