Csak én vagyok úgy vele, hogy az itt hozzászólókat a százalékuk alapján bírálom el és lenézem az alacsony százalékúakat?
Vegyük az ilyen 50% körülieket. Akik ilyen alacsony pontszámot kapnak azok nagyrészt csak butaságokat hordanak össze vagy trollkodnak. De még a troll beszólásaik sem viccesek, ezért pontozzák le azokat is.
60% fölött sincs túl nagy véleményem az illetőről, de már lényegesen jobb, mint az 50% körüliek.
70% fölött már szinte jó benyomásom támad az illetőről.
80% fölött már szívesen beszélgetnék a hozzászólóval, e pontszám nekem azt az érzetet kelti az írója elég értelmes, hisz gyakran ad hasznos választ.
Más is így különbséget tesz az emberek között a százalékuk alapján?
én nem teszek így...elég régóta vagyok itt, hogy lássam hogyan is működik ez a rendszer...van aki szipatikus van aki nem...és ez alapján is szavaznak...meg van olyan aki csak a statisztika miatt nyomja a leszavazás gombot 3 accountról (leveleztem ilyen illetővel)...minél több válasz annál több negatív értékelés lehetséges...
én inkább a kérdés és a válasz alapján döntök...pl ha a kérdés is hülye arra, hogy adjanak komoly választ? van ahol troll a kérdező, jön 1-2 troll válasz és valakinek nem tetszik leszavazza, mert azt hiszi, hogy "éles kérdésről van szó"...
Tényleg butaság ez a kategorizálás, mert csomóan vannak, akik más topikokhoz is benéznek (például ezotéria, vagy politika), ahol állítólag, ha kicsit is mást ír az ember, vagy más szempontokat vet fel, esetleg kritikai észrevételt tesz, az ottani közösség automatikusan lepontozza.
Pedig lehet, hogy teljesen értelmes, hasznos válaszokat ír és csak szeretne egy jót beszélgetni, vagy egy hasznos vitát kezdeményezni.
Szóval nem egyértelmű, hogy mi áll a különböző százalékok mögött. Érdemesebb inkább mindig a konkrét válasz hasznosságát figyelni és nem a százalékokat.
majd ha pár hónap eltelik és írsz is valami egyedit neadjisten névvel, akkor a te %od is 50 alá fog menni.
a % nem a válasz helyessgét hanem a népszerűségedet=emberek véleményét jelenti. minél magasabb a számod, annál valószínűbb hogy egy passzív, konfliktuskerülő, tömegkövető birka vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!