Első női autónak mit javasolnátok? A lényeg hogy megbízható legyen, kicsi es olcsó alkatrészeket lehessen hozzá venni. Kb 1 milliót tudnék rászánni.
Punto II esetleg Grande punto!
Opel corsa
Suzuki swift
Igazabol barmilyen kis köbcentis szívó benzines!
Nincs női autó, csak olyan, ami neked is tetszik..
Én egy használt 2005-ös automata 1.5-ös VVT kétajtós szwiftet vettem magamnak. Neked is ezt a típust ajánlom. Sosem fullad le, és erős. Igaz, hogy pont egy milla volt.A volt tulaj szerint még csak fékbetét csere volt.
Még el lehet gondolkodni egy Yarison is... Nekünk feleennyink volt autóra s a régi Swiftek alakját nem bírtuk, ezért lett egy szépséghibás Yaris (egy Swift olcsóbb vagy jobb állapotú lett volna, de csak a régi típus fért volna bele). Elégedettek vagyunk vele. Ugyanúgy kisfogyasztású és olcsón szervizelhető, mint a Swift, a belseje pedig hiába kicsi (persze van nagyobb csomagterű is, de én a legkisebbekről beszélek. nekünk még a motor is pici, 1.0-s Yaris :D), valahogy nagyobbnak tűnik, ezt sokszor mondják rá. Elégedettek vagyunk vele, a mi céljainknak megfelel. Gyönge, de az nem baj s ez ugye a legapróbb mind közül, lehet válogatni, sokkal nagyobb csomagterű is van, dízel is, kinek mi passzol.
Vezetési élményt nem benne keresünk, van 2 motor a háznál :D
K11-es Nissan Micra (google), vagy Toyota Yaris. Mindkettő nagyon-nagyon jó. Amíg ilyen autók a piacon vannak, nem érdemes Opel Corsakkal, Renault-kkal, foglalkozni. Esetleg Suzuki Swift, de azért meg már nem érdemes 600.000-nél többet adni. 500 körül már kiváló állapotúak vannak.
Ja és van egy háromrészes cikksorozat a Totalcaron "A magyar használtautó-vásárló hülye" címmel. Mindenképp olvasd el, mert nagyon nagyon sok olyan hasznos információ van ezekben a cikkekben, amit autóvásárlás előtt mindenképpen tudnod kell.
Google segítségével megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!