15 éves vagyok és nagyon szeretem az autókat már egészen kicsi koromtól, de az első vezetés nem sikerült túl jól. Mit gondoltok?
Szerinted egy autóversenyző beül 3 éves korába a kocsiba és már profi is lesz? :D
Gyakorolni kell, gyakorolni, az után lesz csak vkiből tapasztalt sofőr. Ez nem azt jelenti hogy 20 év vezetés után nem fullasztod le a kocsit, vagy nem töröd össze.
#3 miért vagy ilyen tapló? biztos sokkal veszélyesebb a földúton elindulni megállni, mint 15 évesen 70-80-al menni az 50-es motorokkal..
kérdező: jó lesz az :) heti 1-2 alkalom és jó lesz :)
Nyugodj meg, imádom én is az autókat, első alkalom nekem sem volt valami fényes, pedig dízellel vezettem.
Nem fulladtam le, de kicsit rángatott, kanyarok ívét sem találtam el elsőre, féket is túl erősen taposta... szóval érted. Gyakorlat teszi a mestert.
Nyugodj meg, gyakorolj, mire odaérsz, hogy jogsi, akkorra jól menjen !
Fel a fejjel! :)
"15 evesen egyaltalan elered a pedalokat rendesen?"
15 évesen 185 cm voltam.
Szerintem nincs olyan, aki először nem bénán vezetett, és nem fullasztotta le az autót. Persze olyat tudok, aki életében először oktatóval vezetett, és dicsekedett, hogy elsőre sem fullasztotta le az autót. Mert a marha azt sem vette észre, hogy az oktató végig csúsztatta a kuplungot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!