Milyen kicsi kocsit ajánltok első autónak fél millió ft-ért?
Figyelt kérdés
Valami kicsi alacsony üzemanyag fogyasztással rendelkező, olcsón fenntartható autót keresek ,legfőbbként városi használatra így a nagyon kis ccm-es autók is szóba jöhetnek.
Válaszokat előre is köszönöm.
Unoka bátyám egyben a család autószerelője egy 1.0 swiftet ajánlott.
Szerintetek jó autó?
Vagy ti mit ajánlanátok?
#autó #kisccm
2014. máj. 13. 19:45
1/6 anonim válasza:
Inkább 1.3-as Swift, nem eszik sokkal többet de egyel több henger sosem árt.
De ennyiért még jó lehet 1.4-es motorral egy F Astra vagy Golf III, B Corsa 1.2.
3/6 Zsebvirág válasza:
Én is az 1.3-at mondom, autópályán 100 km/h-n 5-6 literes a fogyija, de hátulütője, hogy városba viszont sokat eszik. 1000-es Swiftet semmiképp ne vegyél, az harmat gyenge. Ha találsz gázossá átalakítottat, lehet azzal jobban jársz. Ugyan többet fogyaszt egy gázos, de az jelenleg még olcsóbb.
4/6 anonim válasza:
Nekem 1000-es swiftem van, és városban tökéletes.
A rövid váltója miatt pörgős kis kocsi, egyáltalán nem gyenge. Én bátran ajánlom.
Ha főleg városba kell, felesleges az 1.3-as.
5/6 anonim válasza:
1.0 vagy 1.3 amelyik számodra jobb választás, mindkettő remek lesz ennyiért. :)
6/6 anonim válasza:
1.2-es fiat punto. városi fogyasztása kb 7 liter. Olcsó a szervizelése, rengeteg után gyártott alkatrész van hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!