Milyen női autók vannak 1 millió alatt?
Megszereztem a jogsit, és Suzukival vizsgáztam le. Nagyobbb autóval is próbálkoztam, de nekem nagyon nehéz volt azzal tanulni,(ott is hagytam az oktatót,) és megfogadtam, hogy csak kicsi autót veszek. Nem is vagyok magas, és parkolni is jóval könnyebb egy kicsivel, mint egy 5 méteres autóval. 600-800 ezret szánnék rá, többet nem tudok, mert a fizetésem kevés. A családban nincsen autó. Használtautó-kereskedésben voltam, ahol a legkisebb autó 3,8 méter hosszú volt, de ez is óriásinak tűnt. Neten is nézelődtem, és úgy látom hogy 800 ezer alatt 93-94-es autók vannak, és óriásiak. Olyan tipikus kicsi női autót szeretnék, ami 5-8 éves. Ismerőseim azt mondják, hogy 20 éves autót ne vegyek. Más valaki azt mondta, hogy 300 ezres 15 éves autót vegyek,mert első autónak jó az, és inkább azt törjem össze. (Én mindig megfontoltan vezettem, sosem mentem 50 fölé a városban az oktatómmal.)Tehát, milyet tudtok ajánlani, illetve tényleg nincsen 5-8 éves kicsi autó 800 ezer alatt? A csajosautó.hu oldalon nézelődtem, de ott is 1 millió fölött vannak.
26/n
hasznaltauto.hu itt bővített keresésre mész, és beállítod a keresést hogy ajtók száma: 3db ezen kívül max 800eHUF, évjárat, és hengerűrtartalom 1500ccm max(szerintem nem kell erős motor bele) és máris csökken a találatok száma...
nem tudom hogyan viszonyulsz a Smart-hoz :)
Suzuki Swift?
Ennyiért már lehet kapni: [link]
Vagy VW Polo IV esetleg? Szerintem ez a 2 ami kicsi és érdemes lenne megvenni.
Nagyon köszi a válaszokat, tetszik a swift :-))
és mentek a zöld kezek
köszönöm a tanácsokat.
A 6. hozzászólótól kérdezem, hogy akkor kitől vegyek autót?
Illetve átvizsgálással vegyek autókereskedőtől, ahogyan tanácsolták?
Magánszemélytől sem nagyon merek venni, mert kívülről jónak tűnik, de belülről!!!!
Szívem szerint újat vennék, de egy új autó ára az egekbe van :-((
Mellesleg mentek a zöld kezek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!