Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Háttal picit srégen álló...

Háttal picit srégen álló rendőrautóból mérhetnek?

Figyelt kérdés
Mentem 2 sávoson és "seggel" állt a rendőrautó félsrégen nekem. Nem lattam benne trafit ... mérhettek így felém? vagy 3 lábassal mértek és elrakták?

2018. ápr. 8. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mérhettek.
2018. ápr. 9. 05:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Simán bemérhettek,de általában így csak a rendszámokat figyelik,és ha csipog a laptopjuk már mennek is utánad
2018. ápr. 9. 06:08
 3/6 anonim ***** válasza:
38%

Igen, általában ezekből szoktak mérni.

#2: Miért mennének utánad? Lefotóztak, megvan a bizonyíték, innentől kezdve tiszta ügy. Soha életemben nem láttam még olyat, hogy egy rendőr utánament a gyorshajtónak. Szerintem túl sok filmet nézel.

2018. ápr. 9. 08:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha csak fényképeznek, akkor nem megállapítható a vezető személye, így csak közigazgatási bírságot adhatnak, amihez minimum 15-tel kell túllépni a sebességkorlátot.

Ha utánad mennek és igazoltatnak, akkor kisebb túllépés esetén is büntethetnek.

Én már 2x láttam olyat, ahol utána mentek a gyorshajtónak, de valóban ritka.

2018. ápr. 9. 08:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Kisfiam,szentendrén a volt papírgyárnál csak a rendszám9kat figyelik,és ha valami stikli van a kocsival,vagy akár csak a kötelező nincs befizetve,már rongyolnak is utánad...

Sajnos saját tapasztalat

2018. ápr. 9. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Yes! Anyósülés fejtámlájára teszik a lézert, és azt 180 fokban tudják forgatni oldalra.
2018. ápr. 10. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!