Miért jó néhány autósnak ok nélkül lassan menni, és feltartani a sort?
Gondolom mindenki látott már ilyet: delikvens csúcsidőben 60-nal csapatja neki lakott területen kívül, jó látási- és útviszonyok között.
Ennek mi értelme?
Ha fél az autóban, minek ül bele?
Vagy a személyes kedvencem: van a környéken 4 település, amik egybe vannak épülve. Ezeken keresztül vezet egy főút, végig 50-es sebességkorláttal, valamint megy a települések határán kívül egy elkerülő út, 100 km/h korlátozással. Rendre kijönnek az elkerülőre, és mennek 50-60 között. De mi okuk van rá, ha ennyivel bent is mehetnének a városban? Minek kell akkor feltartani másokat?
Arról nem is beszélve, hogy ez a kresz szerint is szabálytalan..
Ezek az emberek valamit meg akarnak mutatni a többi közlekedőnek, vagy rajtuk akarják levezetni a stresszt, vagy élvezik ha másnak rossz?
Ez valami lelki probléma jele?
Nem tudom, írj ki róla kérdést.
Haver, nem lehet valami jó kocsid, ha nincs benne kormány meg gázpedál...
CSERÉLD LE!
"Arról nem is beszélve, hogy ez a kresz szerint is szabálytalan.. "
100-as táblánál a 60 nem szabálytalan. a 30 már az, kivéve műszaki okból. Amúgy a kérdés jó, ilyen nálunk is van. Tök jó idő, erre beáll 60-70es tempóra 100-nál. Előzni nem tudsz, mert mindig jönnek, a sor meg dagad. Nem azt mondom, hogy száguldjon, de azért 100-nál egy 80-ast lehetne tartani.
Indokolatlanul lassan menni és feltartani a forgalmat szabálytalan.
De tényleg... aki nem tud megelőzni egy 50-60km/h-val közlekedőt az elég bénán tud vezetni...
vezettem már pár kocsit, tény, hogy erős autóval sokkal könnyebb.
de ugyanúgy megelőzöm neked egy ladával az embert, csupán TUDNI KELL VEZETNI. :D
Ha jönnek szembe folyamatosan, és/vagy záróvonal van, akkor értelemszerűen nem előzök... Semmi baja a kocsomnak, jól gyorsul, nyilván ha lehet akkor megelőzöm, de ez ritka, hogy lehet.
Nem tudom, szerintem 100-nál a 60 bőven indokolatlanul lassú és a forgalom korlátozása...
Arra pedig gondolom soha nem fogok választ kapni, hogy aki 50-nel szeret menni, az miért nem választja a városon belüli utat - neki pontosan ugyanannyi idő lenne, másokat meg nem akadályozna..
"Ezek az emberek valamit meg akarnak mutatni a többi közlekedőnek, vagy rajtuk akarják levezetni a stresszt, vagy élvezik ha másnak rossz? "
Kicsim, nem te vagy a világ közepe. Ezeket a sofőröket pont nem érdekli, hogy te épp agyvérzést kapsz mögöttük...
Ők mennek a saját kényelmes tempójukkal, és akinek nem tettszik, az majd megelőzi őket...
Az elkerülőn meg azért kényelmesebb menni, mert nincs zebra, gyalogos, lámpa, leparkoló/elinduló kocsi... stb. Tehát beáll egy adott sebességre, és megy. Nem kell fékezni/gyorsítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!