Benzin vagy Dízel a jobb?
Mert gondolom valami szmókendsárm agymenés haverodat kérdezted!Ahol mint tudjuk a zegykilenctédéji mindent lealáz,sosem kell szervizelni es 2litert fogyaszt!
Egyebkent meg jo lenne tudni hol meg mire hasznalnad az autot,mert van ahol a dizellel valoban jobban jarnal!Pl hosszab tavokon hasznalva!Vagy pályán....es nagyon gyakran!egyebkent benzinest vegyel!
Tény és való, jó a Corolla, mindent lehet rá mondani, de, hogy szutyok lenne azt nem. Jók Toyoták és kész. Mondom ezt VW fanatikusként.
Generálisan nem lehet olyat kijelenteni, hogy a benzin vagy a dízel jobb. Attól függ mire kell, rövid utakra, városi tötymörgésre javallottabb a benzines, az a dízelnek többet árt. A szervizelés ilyen értéktartományban nem azon múlik, hogy benzin, vagy dízel, hanem, hogy egy hulladékot vettél, vagy egy jó előéletű karbantartott kocsit. Akik megvették az olcsó lerúgott ezer gazdás volt céges dízeleket, és kifeküdt alattuk hajlamosak előadni a sírást, hogy milyen sokba kerül egy dízel szervizelése.
Ha dízel kell, akkor a VAG 1.9 TDI tényleg a legjobb választás 800.000ért. Ennyiből már kijön kifejezetten jó állapotú Golf IV, Passat B5/B5.5, Ibiza, Polo, Octavia, Fabia stb stb. mindet ugyanazokkal a motorokkal szerelték. De ott van még opciónak az Isuzu motoros Astra G is akár. Fordot nem igazán támogatom, ebben az árfekvésben eléggé a hulladék TDCI Mondeok mennek (amik közül egy olyat se tudok mondani, ami komolyabb gondok nélkül futna.)
Én disel párti vagyok..Nagyobb a nyomaték benne ,mint a benzinesben.
Tesómnak is 1.9 tdi van...benzines nyomába sem ér..de azt vedd meg amelyik neked jobban tetszik..néz utána.
Tapasztalatból mondom:
100 ló alatt benzines, 100 ló felett, és ilyen Golftól nagyobb autóba csakis dizel. Volt nekem mindenféle benzines, 70 lovas, 150, 200, sőt 300 lovas is. Többet nem lesz csak dizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!