Melyik bmw lenne a jobb az x3 vagy az x5?
Szeretnék második autónak egy x3-as vagy x5-ös bmw-t. Benzines vagy dízeles lenne a jobb??? Ami fontos, hogy automata váltós legyen.
Most egy 2007-es 750i-m van és második autónak egy magasabbat akarok.
Évjáratba 2008-2010 körüli érdekelne. 100.000-130.000 km körüli. Ára pedig ami ennyi km-hez reális.
Attól függ, ha a 750i Rewell akkor illik szint ugy rewellt venni x3 esetleg x5 is :D
Ezek a kamu kérdések :) pff
Vegyél egy trabantot tán arra futja :)
Az agyonfoltozott utak miatt kell másik. Föld útra nem tudom a 7 esel lemenni.
Vonóhorgom sincs.
Idén is külön fuvarost kellett hívnom, hogy kihordha a vetőmagot, műtrágyát, vegyszereket.
X3 v X5-el tudok utánfutót húzni.
Aham, tehát te most egy 6-8 éves BMW-t akarsz, hogy a mezőn használd.
Gondolom azt tudod, hogy ezek az autók nem valók terepre, meg azért ilyen autót kivinni a nagy porba, sárba....
Nem 100%-ban mezőn használni. Nem vagyok az a fajta aki szarrá hajtja a kocsikat. Elég sokat kellett a másikért is dolgozni és attól, hogy olyat vettem 6 éve még most is szép állapotban van.
Néhány hete adtam le a 15 éves ford rangert mert már nem érte meg fenntartani. Sűrűn kellett szervízbe hordani.
Jövő hónapba lesz több időm szét nézni a kereskedésekben és itt most csak néhány vélemény érdekelne. Főleg olyan embereké akiknek x3 vagy x5 van.
A vegyszert csak elbírja.
Trágyahordásra van IFA vagy zetor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!