A japán dízelek miért gyengébbek?
Itt most a kérdésben dízelről van szó tehát nem is értem , hogy keveredett ide a Honda benzin motorja.
De itt az elv a fontos amit nem a Japánok találtak ki hanem a Németek. Hogy milyen nagyszerű, hogy kis köbcentis motor kis fogyasztással sportautós teljesítményt ér el. Ezért gyengébbek a Japán dízelek mert a fejlesztésben az európaiak vannak előrébb. Persze tudnának a japánok is hasonlót miután lemásolják majd valamelyik eu-s motort.
A vinnyogást nem én találtam ki, ez egy mondás:
"Szép a japánok vinnyogó fűnyíróhangja, a németek mechanikus gépzenéje, de egy olasz sport kocsi hangjától könnyek szöknek az ember szemébe."
Azok a vínyogós blokkok bár melyiknél többet bírnak hiba nélkül
...
Melyik japan autónak vannak szakadó vezérműláncai ,eltörő főtengelyei ... leszakadó pillangószelepei rossz elektronika .... stb
Toyota 2.2 D4-D/D-CAT
Motorkód: 2AD-FHV, 2AD-FTV
Gyártás: 2005-től (kockázatos 2009-ig)
Típusok: Toyota Avensis 2.2 D4-D/ D-CAT, Toyota Corolla Verso 2.2 D4-D, Toyota Auris 2.2 D-CAT, Toyota RAV4 2.2 D4-D/D-CAT, Lexus IS 220d
Bmw 3er e90 20i(szakadó vezérműlánc)20d vel is vannak problémák
Bmw 3er e46 20d(beeső pillangószelep , alulmeretezett főtengely)
Bmw x5(szakadó vezérműláncok )
Vw/audi pdtdi (bosch )
Az összes tsfi/fsi motor kényes
Mercedes c silány elektronika
Mercedes e 220-270 cdi(ott hirtelen nem tudom mi volt a hiba de az e300cdi vel küszöbölték ki ....
Régebbi Pápaszemű merci "Németek kiakarjak törölni az emlékezetükből is"
Bmw/mini is a kerulendők között van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!