A Saab dízelekről nem sok tapasztalatom van de a Volvo dízelek hihetetlen jók. Ha hasonlítani kellene valamihez akkor a jól ismert bmw 20D és más dízel motor is jó de én csak Volvo dízelt vennék mert még annál is nagyon sokkal jobbnak találom.
2016. máj. 1. 10:40
2/9 anonim válasza:
Nekem is, férjemnek is Volvonk van. Neki 9 éves V50, nekem 7 éves C30 Sport. Szeretjük mindketten, jó a fogyasztása, és a 4 év alatt, amióta megvannak, csak a részecskeszűrőt kellett cserélni mindkettőben, de más baj nem volt velük. Talán még annyi, hogy ha most venném, akkor 2.0 motorral venném. Nekünk mindkettő 1.6 D, az enyémbe elég is, viszont a V50-be szerintem icipicit kevés.
2016. máj. 1. 11:21
3/9 anonim válasza:
A Saab 1.9-es dízelei azok ugyanazok mint az Opel és a Fiat 1.9-es dízelei, mindegyik JTD.
Az 5 hengeres Volvo dízelek nagyon jók (2.4D,D5), az 1.6-os Ford-PSA dízel viszont gyakran problémás szokott lenni, azt messziről kerülném.
2016. máj. 1. 15:12
4/9 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy nem nagyon van olyan hogy Volvo dizel. Ugyanis szinte mindegyik valami licensz alapján kerül beléjük, más márkától. Igy vannak jó motorok, és nem annyira jó motorok benne. Nagyon rosszak nincsenek.
2016. máj. 1. 18:20
5/9 anonim válasza:
"Az a helyzet, hogy nem nagyon van olyan hogy Volvo dizel."
Pedig van. A 2.4-es sor5 dízel az saját fejlesztésük. Ha jól tudom az új 4 hengeres 2 literes dízelük is saját fejlesztés (a korábbi Ford-PSA volt). :)
2016. máj. 1. 18:37
6/9 anonim válasza:
Mondjuk úgy hogy a Volvok már bizonyítottak motorikusan is, független attol milyen fejlesztés volt bennük.
2016. máj. 1. 19:48
7/9 Osynho válasza:
Ja, kivéve mondjuk az 1.9dci-t, ami tud szoporoller lenni. :-)
2016. máj. 2. 07:31
8/9 anonim válasza:
Nekem egy Volvo s60 D5 ösöm van 2007 es és 2 éves kora óta megvan. Gyári 185 lóerő chiptuningolva kb 220 van most benne. Fogyasztás országúton hihetetlen de ténylegeses csak 3Liter!!! Amióta nállam van az autó csak a kötelező szervíz miatt volt a szerelőnél,ezzel ki lehet menni a világból. :)
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Az enyém manuális,autómata nem tudom milyen.
2016. máj. 5. 20:03
9/9 anonim válasza:
Tudom, hogy félig off, mert nincs saját tapasztalatom.
Szomszédom szerint a Saab motoritkusan megbízhatóbb, neki volt mindkettő.
Egy ismerősöm pedig pár hónap után eladta az új Volvóját, mert nem volt megelégedve vele, szintén motorikusan.
Ezek engem mindig meglepnek, mert bár sosem volt még Volvom, elég pozitív dolgokat szoktam hallani róluk összességben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!