Melyiket válasszam? Audi A4/A6 illetve VW Passat?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy A4-es Audim van B5-ös. Ezt szeretném lecserélni. És nem igazán tudok dönteni :) 2001 után gyártott típusok érkelnek,főleg Dízel (A4/Passatból esetleg benzines is) Az A6 2.5 TDI-től kell e tartanom ? Illetve Az A4-ben is ugyanez a 2.5 TDI motor van ? (Nem olvastam róla sok jót) Viszont a Passatról elég jókat írtak/Hallottam! Abból az 1.9 PD TDI érdekelne. Azt hozzá kell tennem hogy,évente 8-10e Km utazom,és kb 1,2M körül keresek autót! Automata nem érdekel. Véleményeket és tapasztalatokat várok! :)2016. ápr. 24. 13:04
1/19 Tomcatters válasza:
Jók a PD TDI -k csak ne siemens pd elemes legyen ... sajnos sokan pdtdi egykalapalá veszik a siemens pd elemeseket a boschal ..,ha veszel pdtdi bosch pd elemek legyenek benne1.9 pd be a bosch pd elemek voltak .. 2.0 pd be 2005 től a siemens szallitott pd elemeket 2005 elotti pdtdi meg jok voltak
2/19 Tomcatters válasza:
2.5 tdi ,meg a legendásan rossz tdi-k közé sorolható
3/19 anonim válasza:
Szerintem Audi vagy VW mindegy csak 1.9 TDI legyen az sokat kibír.
4/19 A kérdező kommentje:
Köszi srácok! Ha 2002,2003 körülit A4-es veszek abban Siemens PD elem van ? Illetve csak az A6-ban vannak a híresen rossz motorok? Az A4-ben más koncepció alapján készültek a motorok? Azt tudom hogy a sima TDI-ik nagyon jók,csak kissé lomhák,vagy nem ?
2016. ápr. 24. 16:27
5/19 Tomcatters válasza:
Abba bosch van 2005 től volt a silány siemens pd elem
6/19 Tomcatters válasza:
Sima 1.9 tdi 90 -110 le voltak 1.9 pdtdi 130 + le volt
7/19 A kérdező kommentje:
Remek,akkor Bosch lesz! :) Azért kellene PD-s változat mert az csak jobban megy,lehet vele előzni is. A 90 le nagyon lomha lehet,az biztosan nem kell :)
2016. ápr. 24. 16:37
8/19 Koaxk Ábel válasza:
Nekem 2004-es 2.0PDTDI-m volt elvileg 240 ezerrel adtam el, de mint kiderült tekert órás volt, szóval fogalmam sincs mennyivel adtam el!
Soha nem volt gondom a PD elemekkel!
9/19 A kérdező kommentje:
Értem,az hogyan derült ki hogy tekert volt az óra? A4-es volt ?
2016. ápr. 24. 17:42
10/19 Koaxk Ábel válasza:
A3-as Audi volt, az az igazság, hogy jó szerelő kell hozzá, akinek megfelelő cucca van hozzá!
Amúgy laptop meg egy Bosch kütyü ehhez már nem értek és ODB csatin keresztül rengeteg dolgot ki lehet olvasni egy kocsiból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!