Miért jönnek egyesek azzal hogy németeknél még a WC-pucoló is BMW-vel meg audival jár?
Általában ez azzal párosul hogy a német trió aztán nem is jobb a kommersz modelleknél, csak jóval drágább, sőt még gyakran azt is képesek leírni hogy akár gagyibb, ómódibb.
A vicc az hogy általában ezeke az emberek pl. a ladát vagy susukit nem látják olyan jónak mint a fordot vagy éppen opelt, de az opelt meg a fordot jobbank látják mint egy felsőbb kategóriás autót.
Egyébként meg a fenti mondathoz még annyit hogy a német nem olyan rongyrázó mint a magyar, miért menne BMW-vel? Inkább a törököknél megy ez.
Főuton való indexelés? Mire gondolsz?
Nálam az veri ki a biztosítékot, amikor csigatempoban gurul, hirtelen fék előttem, majd villant 3-at megállás után hogy jah, itt most megálltam. De ezt magyaroknál is tapasztaltam, sokan azt hiszik csak azért kell indexelni mert mondták, nem azért hogy jelezzek a többieknek hogy mire készüljenek.
A másik amitől idegbajt kapok, amikor indulnak a lámpánál, és az az érzésem hogy megvárja a kuplunggal is hogy a piros-sárga után zöld jön-e, majd beteszi sebességbe, és szép lassan elindul hogy nehogy sokat egyen az autó.
A következő meg megvárja hogy az elérjen legalább az 50-hez tartozó biztonságos féktávra, majd beteszi egyesbe, és szép lassan elindul, és így tovább pirosig. Illetve a piros előtt midig akad valaki aki még átcsusszan, mert hirtelen sürgős lesz.:)
A német életszínvonalhoz nem tudok hozzászólni, és fogalmam sincs ott mennyit keres egy kétkezi munkás, viszont azt tudom, hogy a melóhelyemen a diplomás bérezés nettó 300-tól indul felfele és nem sokan járnak prémium kocsival így sem... (pedig 1000+-os létszámról van szó)
"a német trió aztán nem is jobb a kommersz modelleknél, csak jóval drágább"
Ezzel én is találkoztam már, ezt általában azok hangoztatják, akiknek nincs pénze prémium autóra és így nyugtatják magukat és védik a saját igazukat.
(Illetve azok akiknek van ugyan pénze de inkább kompromisszumot kötnek és ezzel nyugtatják magukat. PL: mennyivel olcsóbban fenntartható, mennyivel jobb/ár érték arányban stb..)
Aki valaha komolyabban úgy kipróbált egy prémium autót annak a fejében fel sem merül, hogy mitől jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!