Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem hiszik el egyesek,...

Miért nem hiszik el egyesek, hogy vannak megbízható francia autók?

Figyelt kérdés

A mi családunk 23 éve kizárólag franciákkal jár, sosem volt még különösebb gond egyikkel sem. Jelenleg 3db sokat szidott 1.5dci van a családban, és 0 meghibásodás. Semmi elektronikai gond, stb.

Ha ezt elmesélem valakinek, konkrétan meggyőződése, hogy hazudok... vajon miért?

Szerintem a képlet nagyon egyszerű. Ha x adott összegből veszek egy VW-t, akkor az tuti, hogy 3 évvel öregebb lesz, és dupla km-t futott, mint azért a pénzért egy "francia foos". Nem nehéz kitalálni szerinte, hogy melyikkel lesz hamarabb gond.

2015. júl. 12. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:

látom, így ebéd előtt egy kicsit dicsekedtél.

van aki nem szereti a francia kocsikat, én szeretem a citroenemet.

2015. júl. 12. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne törődj vele, ha nálad működik akkor örülj szépen csendben.
2015. júl. 12. 12:43
 3/6 dirtboy ***** válasza:

12:43 nál a pont

én meg olasszal járok,azt is szidják de pont nem érdekel,felőlem szidhatják a szemembe is volt már rá példa,hidegen hagy.

én nekem nem célom a győzködés meg bizonygatás,neked se legyen szerintem.

a lényeg hogy a te példányod rendben van, nem jelentkeznek azok a gondok amikkel érvelni szoktak hogy szar és kész ennyi.

2015. júl. 12. 12:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is francia kocsim van.

Ebből a pénzből 2-3 évvel öregebb német autót tudtam volna venni.

Semmi gondom nincs az autóval, bár az igazsághoz hozzátartozik hogy nagyon keveset használom.

2015. júl. 12. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Te nem francia autó szerető, hanem német autó utáló vagy.

És tényleg hülyeség ez a megbizható vagy nem megbizható, szerintem is egész rendben vannak a francia autók.

DE amiért nekem ingyen sem kellene egyik sem, az az, hogy akkora orbitálisan idétlen megoldások vannak benne, a beltérben is, hogy az szörnyű, én nem birnám elviselni. Aztán ültem sok Renaultban és Peugeotban is, nagyokban is, kicsikben is, mindegyikben olyan idétlenül kellett üljek, valahogy sehogy nem lehet beállitani az ülést hogy jó legyen, a hátsókról meg nem is beszélek. Pedig állitólag a Renaultok a kényelmesek :o Igaz hogy 190 centi vagyok, de hogy egy Meganeban se találjam a helyem, az durva, pedig van hely az autóban, de idétlen az üléspozició. Egy Golfban, ami kisebb, sokkal kényelmesebben ülök hátul is.

2015. júl. 12. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Én elhiszem és senkit se akarok lebeszélni se Renaultról se Peugeotról se semmiről.

Jó autókat gyártanak, csak nekem más márkák a szimpik.

2015. júl. 12. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!