Németeknél mérik robogók teljesítményét útszélen, itt is lesz ilyen?
Figyelt kérdés
Német műsorban láttam, hogy út szélén felállítanak kis mérőállomást aztán szépen begyűjtik a környékbeli robogósokat tesztelésre. Mindegyiknél megnézik mennyivel tud menni, ott helyszínen. Tuningolt robogók kiszűrésére szolgálna (vagy pénzbehajtásra, ezt mindenki maga döntse el). Mit gondoltok, itt is lesz ilyen?2013. márc. 31. 20:32
1/10 anonim válasza:
Szerintem az mindegy hogy a robogó mennyivel tud menni. Csak az a lényeg hogy nem mehetsz vele 40-nél gyorsabban. Inkább a teljesítményét nézhetik, és abba bele is tudnak kötni.
2/10 anonim válasza:
Hát ezen lehetne vitatkozni mert mondjuk egy simsont adtak ki 60-as hengerrel is és az már nem 50-es ha jól tudom és mégis segédmotor .
3/10 anonim válasza:
és nem is 40 a max amit tudsz vele menni
4/10 A kérdező kommentje:
A videón robogó maximális sebessége alapján büntettek, gondolom ott azt (is) szabályozza a jogszabály.
2013. márc. 31. 23:46
5/10 anonim válasza:
Hála az égnek Magyarba ilyennel még nem találkoztam de nem is szeretnék :) .Nem lenne jó ha ráfognák a motoromra hogy nagyobb 50 köbcentinél :D
6/10 anonim válasza:
Szerintem ez baromság, mart ha nem húzod negyvebnél jobban akkor nem büntetnek meg, de így csak azét is hogy g***ik legyenek. Megyarországon nem hiszem hogy lessz ilyem..
7/10 anonim válasza:
Autóval sem büntetnek meg mert 175-öt tud. Segédmotorral miért büntetnének meg ha többet tud 40-nél. A lényeg hogy nem mehetsz vele gyorsabban mint a megengedett. A 60 ccm-es simson pedig nem segéd-motorkerékpár mivel nagyobb mint 50 ccm.
8/10 anonim válasza:
# 2
Lehet hogy 60 ccm a valóágban, és segédmotor, de papíron maximum 50 ccm lehet. Valószínűleg az adásvételiben nem 60 ccm szerepel hanem csak 50.
9/10 anonim válasza:
de akkor miért ismerik el segédmotornak 60ccm-el ,mert a gyárból annyival jött ki és akkor segédmotor volt ?
10/10 anonim válasza:
Nem ismerik el segédmotornak a 60 ccm-is motort. Azt hiszik hogy csak 50 ccm-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!