Hogyan tudnám fokozni simsonom teljesítményét?
Szerintem nem érdemes ilyesmivel töltened az időd és költeni a pénzed. Ha erősebb motorra vágysz akkor vizsgázz le nagyobb kategóriára és vegyél erősebb gépet.
A simson az úgy jó ahogy van szerintem. Minben hibájával és előnyével.
Nekem a mai napig meg van és imádok rajta gurulni ( nem egy erőgép , max 55-60 km/h) végsebességre képes.
Nem igazán van értelme a mai konstrukciókkal összehasonlítani, hiszen a simson nem egy mai tervezés.
A teljesség kedvéért megemlítem,hogy a másik motorom egy egy literes, néhány éves sportmotor. Nyilván lenne pénzem "tuningolni" a simsonom, csak éppen nem látom értelmét és ahogy írtam - így szeretem.
Ha sok pénzed van és nem fog zavarni, hogy a motorod többet eszik akkor csináld.
Én helyedbe kezdeném egy felfúrással több felömlővel és nagyobb karbúrátorral. Aztán még egy erősebb főtengely és babetta gyújtás. Ha pl 70/4 es simód van babetta gyújtásal 100 at is viszi.
De a legjobb ezt szakemberre bízni pl: Tábortuning.
És annyit ha a motornak a teljesítményét növeled akkor a féken is tuningolni kell hogy megtudj normálisan állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!