Miért írnak, mondanak véleményt egyesek, ilyen-olyan autókról, hallásból?
Figyelt kérdés
Nekem voltak már francia,japán,német gyártmányú autóim,egyikkel sem volt különösebb baj.Mindegyiknek megvolt az előnye és a hátránya,pozitívuma és negatívuma.De úton egyik sem hagyott,pedig elég szép távokat autózok(40000-60000 km évente).Jelenleg egy német gyártmányú autóm van,de a következő(max.2 évente autót cserélek),ha egy jó állapotban lévőt kapok,olasz lesz(Alfa Romeo 159).Ha nem,akkor ami megfelelő ár-minőség-állapotban van,lehet az francia,német,japán,koreai stb.A lényeg,hogy látok itt sok negatív véleményt olyanoktól,aki csak hallották,hogy ezzel vagy azzal a gyártmányú autóval csak a gond van...Nem értem,hogy ez mire jó...2013. márc. 6. 07:15
1/12 anonim válasza:
Mert ilyenek az emberek, legalábbis a nagy részük. Nem terhelik le azzal saját magukat, hogy gondolkozzanak, az esetek 90%-ban csak visszamondanak valamit, amit másoktól hallottak, és tetszetős vélemény számukra is, miközben borzasztóan képesek kiakadni, ha egy ettől eltérő látásmóddal találkoznak.
2/12 anonim válasza:
Mert a magyar ember egyik jellemző tulajdonsága az általánosítás. Ha hallják, hogy bizonyos típusból két autóval baj volt, akkor már jön is az általánosítás, hogy már maga a típus egy rakás k-ki.
3/12 anonim válasza:
Lehet hogy itt általánosítanak az emberek, meg olyat írnak amiket valahol halottak. Én is írtam már olyat amit valahol halottam, de ez az oldal ezért is van.
Ez nem szakszerviz, vagy hivatalos márkaképviselet. Esetleg támpontokat lehet gyűjteni, és a kapott információnak komolyabban is utána lehet nézni. És a válaszok nagyobb része megállja a helyét.
4/12 A kérdező kommentje:
Én akkor más vagyok.Nem szoktam olyan kérdésekre válaszolni,ahol a válaszomban egy másvalakinek(valakiknek) a véleményét írom le.Olyan témakört sem választok,ahol a szomszéd által mondottakkal osszam az észt....
2013. márc. 6. 08:34
5/12 anonim válasza:
Szoktam meríteni mások hozzáértő válaszaiból, de Gépszerelő és Karbantartó technikusként úgy gondolom hogy nekem is van önálló gondolatom ezekben a témakörökben. Sokszor nem muszáj tudni fejből a választ, csak tudni kell hogy hol kell keresni. És ha az adott kérdésre egy másik szaki már gyönyörűen kidolgozta a választ, akkor onnan miért ne lehetne kikeresni a probléma megoldását?
6/12 anonim válasza:
Ne érts félre nem olyanokat írok hogy valaki beírja hogy a francia az szar autó, az ilyeneket én is figyelmen kívül hagyom.
7/12 A kérdező kommentje:
Helyes,de olyankor korrektebb a linket vagy választ bemásolni,minthogy saját véleményként leírni.Vagy nem?
2013. márc. 6. 09:17
8/12 A kérdező kommentje:
9.15 válasz.Ilyenekre gondoltam én is...Hogy pl. az Isuzu motorral soha baj nincs,az a tutti,de francia,olasz nem jó,mert??...Mert francia s olasz :)) Az ilyen válaszoknak nem látom semmi értelmét,főleg mikor ezt valaki elkezdi,s a többi folytassa a hülyeséget,semmi tapasztalat nélkül.
2013. márc. 6. 09:22
9/12 anonim válasza:
Mások meg azt nem szeretik mikor belinkelsz valamit. Sokszor láttam már hogy leszavazzák. Igazából egyetértek a te véleményeddel, úgyhogy én már nem is fűznék többet ehhez a kérdéshez. csá.☺
10/12 A kérdező kommentje:
Semmi bajom az Isuzu motorokkal,félre ne legyek értve,csak egy példa volt,mert itt mostanában ez a téma.Vezettem is ilyen motorral szerelt autót,tényleg nem volt gond vele.De pl. barátom Opel Vectra autójában ez a motor nem vált be,turbó,hengerfej csere.De azért nem híresztelem itt,hogy hűű de rossz az Isuzu motor...
2013. márc. 6. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!