Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért írnak, mondanak vélemény...

Miért írnak, mondanak véleményt egyesek, ilyen-olyan autókról, hallásból?

Figyelt kérdés
Nekem voltak már francia,japán,német gyártmányú autóim,egyikkel sem volt különösebb baj.Mindegyiknek megvolt az előnye és a hátránya,pozitívuma és negatívuma.De úton egyik sem hagyott,pedig elég szép távokat autózok(40000-60000 km évente).Jelenleg egy német gyártmányú autóm van,de a következő(max.2 évente autót cserélek),ha egy jó állapotban lévőt kapok,olasz lesz(Alfa Romeo 159).Ha nem,akkor ami megfelelő ár-minőség-állapotban van,lehet az francia,német,japán,koreai stb.A lényeg,hogy látok itt sok negatív véleményt olyanoktól,aki csak hallották,hogy ezzel vagy azzal a gyártmányú autóval csak a gond van...Nem értem,hogy ez mire jó...
2013. márc. 6. 07:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk én sosem nézem,hogy ki hány százalékos válaszoló,vagy konkrét válasza mennyire volt hasznos mások szerint....Elég fura lenne az eredmény,ha ezek után menne az ember...PL. láttam olyant is,hogy egy kérdésnél egymást leszavazták a válaszolók,csak mert másfajta autókat ajánlottak a kérdezőnek.... :)
2013. márc. 6. 09:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért mert divat szidni minden autót, ami nem német. Ez az igazság.
2013. márc. 6. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!