Egyesek szerint félbolond vagyok mert fel tuningolt ladát vezetek közúton de miért mondják ezt?
Azt mondják hogy minek vettél ilyet utcára
Miért pont átalakított Ladát vettem
Ezt irigységből mondják?
Attól függ milyen az a Lada, meg mennyi volt.
Tőlem azt vezetsz amit akarsz, de utcára én sem látom sok értelmét tuning Ladát tartani :)
Nem is törődök velük nincs agyon tuningolva mint a VFTS CSAK szolid tuning.. Pont utcaira van csinálva..
Az árra.... Nem volt olcsó...
Á, én mondtam hogy félbolond vagy. Miért?
Mert a fogasíves karburátor és a "sírós" váltó nem utcai berendezések.
Tartós utcai használatban az ember kényelmesebbé, alul nyomatékosabbá és takarékosabbá próbálja jellemzően tenni az autóját. Ladánál ennek elterjedt eszközei: 5-ös váltó, hosszabb difi, programozható (esetleg terheléstől, azaz szívócsővákuumtól is függő) előgyújtás-vezérlés, "tüte" (szívótölcsér), gázelemzőn finomhangolt utcai karburátor (neadjisten valami idegen injektor), esetleg UIS (ami épp most szerepelt egy másik kérdésben), utcára is alkalmas vezérműtengely és még sorolhatnám...
Én biztosan nem irigységből - telne rá, de Ladából márcsak Nivát vagy gyári állapotú 2102-t vennék ha úgy hozná a sors. Egyébként pedig van kispolgári páréves gázolajosom.
"kispolgári páréves gázolajosom"????
Ez mit takar???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!