Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyesek szerint félbolond...

R4-es kérdése:

Egyesek szerint félbolond vagyok mert fel tuningolt ladát vezetek közúton de miért mondják ezt?

Figyelt kérdés

Azt mondják hogy minek vettél ilyet utcára

Miért pont átalakított Ladát vettem

Ezt irigységből mondják?

2013. okt. 28. 21:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Diesel Focust. Ráadásul kombit. :)
2013. okt. 29. 08:53
 12/16 A kérdező kommentje:
:D (Y)
2013. okt. 29. 08:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nem nagyon értesz a ladákhoz igaz?
2013. okt. 29. 09:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Agent K

Egy utcai kis "tuning", átalakítás, motoroptimalizáció, igenis javára válik egy lada motornak fogyasztás terén.

2013. okt. 29. 09:39
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 - hát pont ezt mondtam. De utcára minek egyenesfogazású váltó például? Hogy 50 km után már majdnem vér csörgedezzen a füleidből?

Persze felvágni fel lehet vele - csak kell mellé egy normális autó, amit nem állítanak meg minden sarkon a rendőrök és nem akarja az NKH ellenőrző-osztag minden héten lekaparni a műszaki érvényesség matricáját a rendszámról...

2013. okt. 29. 09:43
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem értek a ladákhoz....

Az én fülem bírja még.. Csak nem jön egy osztag hogy leszedje a matricát.. Felvágni ki akar?? Nem vágok fel vele..

De mind1 jöhetnek az értelmes válaszok..nyugodtan lehet okoskodni :)

2013. okt. 29. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!