Mi ez a bmw mánia? Már nem telik el úgy nap, hogy 6 kérdés ne a bmb-ről szóljon, vagy itt csak 20on éves rácsing tunyingos "driftesek" vannak?
Már a könyökömön jön ki ez az állandó béemvé fényezés. A válaszokban is az azt lehet olvasni, hogy vegyél béembét mert az a legjobb, leggyorsabb....
Amúgy nem tudom mire ez a felhajtás mert mondhatni semmilyen komoly fejlesztés nem fűződik a nevéhez csak anyi, hogy hááááátúl kááápár", ja' most már ezt se mondhatják el a fánok mert a büszke cég elkezdett front hajtású autókat gyártani, holott anno kijelentették, hogy az igaz autó hátul hajt...
- Te vagy a legjobb sofőr, forgalmas úton, a kreszt betartva (!) sávon belül tudsz driftelni, összehasonlítható időkre, mindezt forgalomban.
- Összkerekes a truenod, aminek ráadásul elengedheted drift közben a kormányát. Ráadásul lefojtva 180 LE, holott gyárilag sem volt annyi.
- Butított mindkét EVO-d, mert rossz a kasztni. Mintha ez indokolná. Ugyanúgy csavarodsz a fára 200 és 300 LE-vel is. Persze ez is csak akkor derül ki, mikor felvetem, hogy milyen irreális a fél perc időkülönbség a Hachihoz képest. És még így is tudsz velük minden kanyarban driftelni.
- Leégett a kipufogód, és majdnem felrobbant. Hát ez is nagy sztori.
- A "Drift Kingtől" tanultál driftelni.
Ezek tipikusan olyan szövegek, amit életemben a legnagyobb kamugépektől hallottam különböző verzióban. Ki akcióhős volt, ki gengszer, de mindenki hasonló röptű hülyeségeket várt el, hogy elhiggyek.
#43-as: Akkor ne azt bizonyítsd, hogy hazugság, hanem azt indokold, hogy miért gondolod hazugságnak. Az irrealitás és a hazudozókkal való tapasztalat nem indok.
#44-es: Honnan szűrted te azt le, hogy csak a BMW-vel drifteltem? Mindegyikkel driftelve mértük az időt.
"Mindegyikkel driftelve mértük az időt"
de driftelve mi értelme van időt mérni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!