Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ez a bmw mánia? Már nem...

Mi ez a bmw mánia? Már nem telik el úgy nap, hogy 6 kérdés ne a bmb-ről szóljon, vagy itt csak 20on éves rácsing tunyingos "driftesek" vannak?

Figyelt kérdés

Már a könyökömön jön ki ez az állandó béemvé fényezés. A válaszokban is az azt lehet olvasni, hogy vegyél béembét mert az a legjobb, leggyorsabb....

Amúgy nem tudom mire ez a felhajtás mert mondhatni semmilyen komoly fejlesztés nem fűződik a nevéhez csak anyi, hogy hááááátúl kááápár", ja' most már ezt se mondhatják el a fánok mert a büszke cég elkezdett front hajtású autókat gyártani, holott anno kijelentették, hogy az igaz autó hátul hajt...

2014. júl. 27. 17:21
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
34%

- Te vagy a legjobb sofőr, forgalmas úton, a kreszt betartva (!) sávon belül tudsz driftelni, összehasonlítható időkre, mindezt forgalomban.

- Összkerekes a truenod, aminek ráadásul elengedheted drift közben a kormányát. Ráadásul lefojtva 180 LE, holott gyárilag sem volt annyi.

- Butított mindkét EVO-d, mert rossz a kasztni. Mintha ez indokolná. Ugyanúgy csavarodsz a fára 200 és 300 LE-vel is. Persze ez is csak akkor derül ki, mikor felvetem, hogy milyen irreális a fél perc időkülönbség a Hachihoz képest. És még így is tudsz velük minden kanyarban driftelni.

- Leégett a kipufogód, és majdnem felrobbant. Hát ez is nagy sztori.

- A "Drift Kingtől" tanultál driftelni.

Ezek tipikusan olyan szövegek, amit életemben a legnagyobb kamugépektől hallottam különböző verzióban. Ki akcióhős volt, ki gengszer, de mindenki hasonló röptű hülyeségeket várt el, hogy elhiggyek.

2014. aug. 4. 13:45
 42/49 anonim ***** válasza:
33%
Most már nem tanítanak általános iskolában szövegértést? Az én időmben még tanítottak. Nem azt kértem, hogy sorold fel, hanem hogy érvekkel bizonyítsd, hogy miért nem lehetnek valósak azok az állítások, amiket összegyűjtöttél!
2014. aug. 4. 15:33
 43/49 anonim ***** válasza:
0%
Hazudozást sem tanítottak, neked viszont kiválóan megy. Sokkal könnyebb lenne, ha te bizonyítanád a valóságot, mint hogy én megcáfoljam. Te is tudod, hogy nem lehet megcáfolni ilyen állításokat, mivel nem dolgozok a titkosszolgálatnál, és nem tartom megfigyelés alatt az életed. Én csak azt mondom, hogy nem hiszem el, mert hazudsz, mint a vízfolyás. Egyszerű megérzés, felismerem az ilyen embereket a szövegükről és stílusukról.
2014. aug. 4. 15:38
 44/49 anonim ***** válasza:
0%
most ha igaz is, annak mi értelme, hogy az időket úgy hasonlítod össze, hogy a BMw-vel drifteltél, a többivel meg nem? Mindenesetre jót szórakoztam a hozzászólásaitokon, jöhet még... :D
2014. aug. 4. 22:31
 45/49 anonim ***** válasza:

#43-as: Akkor ne azt bizonyítsd, hogy hazugság, hanem azt indokold, hogy miért gondolod hazugságnak. Az irrealitás és a hazudozókkal való tapasztalat nem indok.

#44-es: Honnan szűrted te azt le, hogy csak a BMW-vel drifteltem? Mindegyikkel driftelve mértük az időt.

2014. aug. 4. 23:28
 46/49 anonim ***** válasza:
Ennél jobban nem tudom megindokolni. De pofon egyszerű, menj ki, fényképezd le az autókat, dobd fel a képet netre, és linkeld be. Különös tekintettel az AE86 első féltengelyeire. :) De még jobb, ha van egy videód, ahogy végigdrifteled a Mátrát forgalomban.
2014. aug. 5. 08:21
 47/49 anonim ***** válasza:

"Mindegyikkel driftelve mértük az időt"

de driftelve mi értelme van időt mérni? :D

2014. aug. 5. 20:36
 48/49 anonim ***** válasza:
Mert tapadva nem tudok gyorsan vezetni. Amikor gyorsan mentem, mindig drifteltem. Így szoktam meg. Időt pedig olyan stílusban mérünk, amiben biztosak vagyunk. Ha tapadva nem vagyok valami jó sofőr, gyors tempónál, akkor nem úgy fogok időt mérni.
2014. aug. 5. 23:45
 49/49 anonim ***** válasza:
jó, csak driftelve mindenképp lassabb, és attól hogy valamelyik jobb időt driftel, lehet tapadva a másik jobb. Jobb időeredmény érdekében kizárólag a nagyon szűk, visszafordító jellegű kanyarokban lehet érdemes csúsztatni az autó hátulját,
2014. aug. 6. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!