Mi ez a Toyota Carina mánia?
A B Vestra jó, csak rohad orrán száján, a C4-es Audi meg egyel nagyobb kategória, ott a motor is 2 liternél indul..
A Carina meg igénytelen, egyszerű...
Én is németes vagyok, de elismerem a Carinát, az Audi 100-as már okozhat drágább meglepetéseket, mivel 1990-től már a 100-as is prémium lett, igy az árak már igazi Audisok...
Mondjuk a Passat lenne még nagyon jó, de ezek jellemzően millió km felett vannak, és itt azért már előjönnek a nagy bajok.
Mondjuk a B Vectra tényleg jó, ha nem rozsdázna úgy, az lenne a nyerő szerintem, de 10-ből 9-nek lyukas az alja...
Szóval a Carina tényleg jó, általában ezeket nem hajtották annyit, mint mondjuk a Passatokat, viszont ugyanolyan igénytelen.
Mert nem ültek még W124 vagy E34 -ben!
"Nem ismert örömök, nem hiányoznak"
C4-es egy jó autó, de néha-néha előjönnek apróbb hibák.
Például van úgy, hogy elindulsz és indítás után kiírja hogy a mit tudom én milyen dolog meghibásodott. Ez főleg akkor zavaró, hogyha xenon lámpás, és éppen a fényszóró-beállítómotor hibásodott meg. Van, hogy 1 hétig nem megy, de van, hogy újraindítod a kocsit, és működik. De láttam olyat is, hogy valakinek 50km-ként jelzett, hogy alacsony a keréknyomás a jobbelső kerékben, holott az zsír új volt. És bár tényleg alacsony volt a nyomás, nem lehet tudni, miért, de valahogyan mindig csökkent benne a nyomás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!