Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda vagy Toyota gyárt...

Mazda vagy Toyota gyárt megbízhatóbb autókat?

Figyelt kérdés
Minden érdekel. Motor, elektronika. Toyota állítólag romlott mióta nem japánban készül. Mazda még eredeti japán. Melyik miben jobb?
2014. jún. 1. 17:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lassan már egyik japán sem Japánban készül..
2014. jún. 1. 17:31
 2/13 anonim ***** válasza:
Én a Mitsubishi-re teszem a voksom, ha japán kocsiról van szó.
2014. jún. 1. 17:46
 3/13 anonim ***** válasza:
36%

Azért szerintem a Mazda még mindig viszi a prímet.

Motor elektronika,egyértelműen Mazda.Nagyobb teljesítmény kisebb fogyasztás.A futómű a Mazdának keményebb a Toyotánál puhább.(Általánosságban)Szerintem az áron kívül a Mazda mindenben veri a Toyotát.

2014. jún. 1. 18:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Mazdáról azt hallottam jobban ki van hegyezve a motor a teljesítményre mint a Toyotánál.
2014. jún. 1. 18:43
 5/13 anonim ***** válasza:
És mégis majdnem kétszer nagyobb az élettartamuk!
2014. jún. 1. 18:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség úgy ahogy van... Mindkettő kiváló autókat gyárt, a tulajdonoson múlik melyik a tartósabb. Nyilván egy elhanyagolt/széttaposott darab sokkal előbb fog széthullani, mint mondjuk egy autószerelő tulaj saját autója. Egyébként ha használtan keresel autót, az esetek többségében fanatikus tulajnál fogod megtalálni a legjobb állapotút, ahol nem húzódik el az olajcsere, ahol nincs széttaposva a motor hidegen, ahol vissza van hűtve a turbó leállítás előtt. Mindig az a kocsi a legjobb, amire odafigyelnek, én soha nem értettem miért tekintik előnynek az olyan dolgokat, hogy női, meg orvos, meg ügyvéd, meg nyugdíjas dalai láma tulajdonostól... anyám kezébe pl turbó dízel autót nem adnék, mert beröffenti, tökmindegy mennyire hideg/meleg ugyanúgy megy, aztán 120km autópályázás után beáll a kútra és rögtön leállítja, azt se tudja mi az, hogy turbó, nemhogy majd még hűtögetni fogja... öregapám kezei közé meg inkább semmilyen autót nem adnék, mert néha 5-ös helyett 3-asba kapcsol, és nem veszi észre a különbséget...
2014. jún. 1. 19:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom nekünk avensis van, az előző 12 éves volt 1.6 benzines 250 ezer kilóméterrel, semmi baja nem volt, a mostani is 1.6os motorral van, 1 hónapos , fogyasztás mind2nek 6 liter körül van vegyesen. Különbségek tényleg vannak, például a mazda 6 100 felett kényelmetlenül hangos benne a szélzaj, és a rugozási komfort se olyan szerintem mint a toyotába. Az ülés mondjuk nekem jobban tetszett a mazdába mint a toyotába .(új mazda 6 vs toyota avensis)
2014. jún. 1. 19:08
 8/13 anonim ***** válasza:

Mazda éppen az utolsó autógyártók között van, akik maradnak a nagy köbcentihez képest visszafogott teljesítményű motoroknál.

Egyébként további pontosítás nélkül a kérdésednek nincs túl sok értelme, mert hetekig lehetne beszélni ebben a tág témakörben.

2014. jún. 2. 00:40
 9/13 A kérdező kommentje:
Mazda 3. Toyota corolla amik érdekelnek. Benzines.
2014. jún. 2. 08:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Azért az nem véletlen hogy a Corollából 40 milliót tudtak eladni. A Toyota legendásan megbízható, ezt tudják az emberek is, ezért fogy évi 10 millió Toyota.
2014. jún. 2. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!