Ez a III-as Golf, VW mánia mindenütt jelen van?
Kisebb településen lakom, a helyi fiatalok tömegestől veszik a 3-as Golfokat, és örülnek egymásnak, hogy tök ugyanolyan autójuk van. Aki kicsit ki akar lógni a sorból, az "szaaaaaaaaar, mé nem fócvágenyt vetté???"
Na ismerős a szitu máshol is?
felénk is népszerű, olcsó, nem túl szervíz igényes, jól sikerült konstrukció, és az 1.9-es tdi megy is valahogy.
Első autónak szerintem jó, aztán hogy a boyracerek mit faragnak belőle íz már más tészta...
Felénk is népszerű. Olcsó, de már azért van valami kinézete..
"jobb lenne, ha helyette még öregebb, szakadtabb, veszélyesebb bmw-t vennének?"
Ugyanannyiért ugyanannyi idős, ugyanolyan állapotú BMWt lehet kapni. Egy 316i mivel veszélyesebb, mint egy G3 1.8i? Havon nem kell ráncigálni a kéziféket... Na bumm... bezzeg a zsiguli nem volt veszélyes mi?
Bírom az ilyen demagóg idiotizmust.
itt faluhelyen még a 2-es golf vagány, meg a környező településeken :D
nekik VW, nekem Lada. soha nem cserélnék velük
Engem is idegesítenek ezek a III-as golfosok, úgy ülnek bennük, mintha valami 2 millás berendezésben ülnének. Rengeteg van belőlük, de ilyen éretlen, bizonyítási vágytól fűtött egyének veszik.
Nekem még öregebb vackom van(Opel) aztán mindegyik nekem akarja megmutatni, mennyire menő autója van.
De valahogy mintha ez minden VW tulajra igaz lenne, pedig még a neve is semmitmondó: népautó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!