Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez a III-as Golf, VW mánia...

Ez a III-as Golf, VW mánia mindenütt jelen van?

Figyelt kérdés

Kisebb településen lakom, a helyi fiatalok tömegestől veszik a 3-as Golfokat, és örülnek egymásnak, hogy tök ugyanolyan autójuk van. Aki kicsit ki akar lógni a sorból, az "szaaaaaaaaar, mé nem fócvágenyt vetté???"

Na ismerős a szitu máshol is?

2014. máj. 16. 22:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Engem hidegen hagy kinek milyen kocsija van, amíg nem Smart. Nincs és nem is volt VW-m (csak Skodám), de attól még jó autónak tartom, a3-as széria az egyik legjobban sikerült, olcsó, könnyen fenntartható, jól is megy.
2014. máj. 16. 22:35
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

felénk is népszerű, olcsó, nem túl szervíz igényes, jól sikerült konstrukció, és az 1.9-es tdi megy is valahogy.

Első autónak szerintem jó, aztán hogy a boyracerek mit faragnak belőle íz már más tészta...

2014. máj. 16. 22:41
 3/16 anonim ***** válasza:
felénk az egyes és kettesek a menők...ahogy észrevettem
2014. máj. 16. 22:44
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Miért, jobb lenne, ha helyette még öregebb, szakadtabb, veszélyesebb bmw-t vennének? Legalább a Golf egy racionális választás.
2014. máj. 16. 22:45
 5/16 anonim ***** válasza:
22%

Felénk is népszerű. Olcsó, de már azért van valami kinézete..

"jobb lenne, ha helyette még öregebb, szakadtabb, veszélyesebb bmw-t vennének?"

Ugyanannyiért ugyanannyi idős, ugyanolyan állapotú BMWt lehet kapni. Egy 316i mivel veszélyesebb, mint egy G3 1.8i? Havon nem kell ráncigálni a kéziféket... Na bumm... bezzeg a zsiguli nem volt veszélyes mi?

Bírom az ilyen demagóg idiotizmust.

2014. máj. 16. 22:54
 6/16 anonim ***** válasza:
5%

itt faluhelyen még a 2-es golf vagány, meg a környező településeken :D

nekik VW, nekem Lada. soha nem cserélnék velük

2014. máj. 16. 22:57
 7/16 anonim ***** válasza:
19%
BMW bőr műszerfal, Golf kopogós műszerfal
2014. máj. 16. 23:00
 8/16 anonim ***** válasza:
27%
füstölnek mint a gyárkémény a szakadt volslágerek
2014. máj. 16. 23:03
 9/16 anonim ***** válasza:
29%

Engem is idegesítenek ezek a III-as golfosok, úgy ülnek bennük, mintha valami 2 millás berendezésben ülnének. Rengeteg van belőlük, de ilyen éretlen, bizonyítási vágytól fűtött egyének veszik.

Nekem még öregebb vackom van(Opel) aztán mindegyik nekem akarja megmutatni, mennyire menő autója van.

De valahogy mintha ez minden VW tulajra igaz lenne, pedig még a neve is semmitmondó: népautó.

2014. máj. 17. 06:10
 10/16 anonim ***** válasza:
Én most autóvásárlás előtt állok és a vw márka is szóbajött. Mostanában nézegetem az utcákon, rengeteg kettes Golfot, 4-es meg ötöst látok, de eddig még egy 3-ast láttam az egy idősebb tanárnőé volt. Szóval nálunk nem jellemző, pedig kollégista vagyok, sokan járnak kocsival és főként ugyebár fiatalok.
2014. máj. 17. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!