Tényleg? Azt halottam, hogy 2014-ben hoztak olyan törvényt, hogy lelehet rakni 14 évesen a B-s jogsit, De csak úgy lehet vezetni, hogy mindig jelen legyen egy olyan ember akinek van érvényes jogosítványa! Igaz!
Minden évben van néhány olyan buta ember, aki mindenféle baromságot kitalál, aztán a naiv kiskölykök meg itt szívják a vérünket a kérdéseikkel!
Természetesen nem igaz a pletyka!
Én meg azt hallottam a középső csoportban a Pistikétől, hogy ha elballagunk oviból, ő már vizsgázik is buszból, de csak úgy vezethet, ha vannak utasok is a buszon.
Nem, nem igazak a hírek, a tengerentúlon van olyan hogy vezethetsz jogsi nélkül szülői felügyelettel, vagy valami hasonló, de az messze van innen. Felejtsétek el ezeket a baromságokat.
A tengerentúlon 16 évesen levizsgázol, aztán azzal a papírral vezethetsz mindent a csattogó szárnyú lepkétől a helikopteren át a tankhajóig!
Na én meg ezt hallottam a kocsmában az alkoholista Józsi bácsitól!
:D
Ja persze! Majd pont egy gyerek fog autót vezetni :D
Még a 17 éves korhatár is kevés. A 18 lenne a minimum szerintem.
17 vagy 18 má' nem mindegy?...Aki felelősségtudatos az 1 év múlva is az lesz(vagy épp fordítva)aki meg 17 évesen egy 10 éves szintjén van az 1 év alatt nem fog drasztikusan megváltozni.
Kérdező:Ha az IQ-d több lenne 3-nál akkor tudhatnád hogy igaz-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!