Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg? Azt halottam, hogy...

Tényleg? Azt halottam, hogy 2014-ben hoztak olyan törvényt, hogy lelehet rakni 14 évesen a B-s jogsit, De csak úgy lehet vezetni, hogy mindig jelen legyen egy olyan ember akinek van érvényes jogosítványa! Igaz!

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 19:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

5-ös.

" ez alatt a kor alatt a mai fiatalok alkalmatlanok a közlekedésre."

Nem kell mindenkit egy kalap alá venni. 17 évesen mentem B kategóriára, elsőre leadtam az elméletet és gyakorlatot is, azóta is folyamatosan vezetek, havonta átlagosan kétezer kilométert. Az autóval hál'Istennek nem csináltam semmi ökörséget, azt leszámítva, hogy egyszer hajtottam befelé és rázáródott a kapu, mikor fújt a szél és nem volt kitámasztva, egy kicsit meg lett húzva, ennyi. Tehát én nem érzem magam alkalmatlannak a közlekedésre és még aki utazott velem, mindenki megdicsért, hogy milyen jól vezetek. 20/F

2014. ápr. 13. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!