Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » "Menőbb" autóval suliba járni?

"Menőbb" autóval suliba járni?

Figyelt kérdés
Egy hónapja lett meg a jogsim. Vezettem már sokat (ez mondjuk relatív, kinek mennyi a sok..), de akkor mindig ott ült mellettem apum, vagy más. Tegnap felvetődött az a kérdés, hogy nem-e járhatnék kocsival suliba. Azt mondta hogy nincs akadálya, de nem túl szívesen adja oda, és hogy nem-e fognak kinézni a töbiek. Márkát-típust nem fogok írni, mert tudom hogy így is be fognak találni. Ez a menőbb autó egy német presztízsmárka modellje, a másik pedig egy svéd gyártó kombija (ez gondolom nem lehet nehéz :D). Az áruk pedig 8 jegyű, és 1-essel kezdődik. Többet nem szeretnék mondani. Nem fognak emiatt kinézni, cukkolni az emberek? És hogy tudnám elnyerni apukám bizalmát? A svéd autót jobban szeretem, mielőtt jönne, hogy csak duhajkodásból akarok autózni.. Saját autó az pedig még messzi cél.

2013. okt. 9. 15:32
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

Azt értem hogy saját pénzből akarsz majd autót venni,de akkor minek problémáztál azon hogy mit szólnak majd ha megláttak apud audijába.Csak ezért írtam ha már ennyi pénzetek van akkor mindegy ha fenntartanak egy kisebb autót pluszba amivel te járkálsz,de nem a tiéd hogy könyeb legyen alelkednek és azt legalább nem baxák tönkre olyan eséllyel mint apád audiját.Egy audi tükörnek az árából már egy évre fent tudnak neked tartani egy kisebb swiftet vagy astrát de látom te sem érted.Egy szóval nem mindegy neked most hogy apád vagy anyud prémium autójával mégy vagy egy másik autóval amit vesznek egy harmadik autónak.Nem is akarsz menőzni !ÁÁ hol kicsit sem!Csak akkor miért ragaszkodsz ennyire ahhoz,hogy apád audijával vagy volvójával menjél iskolába.

nekem mindegy azzal mész amivel akarsz.De látom ti sem értitek én mit mondok szóval egál és ugyan olyan nehéz a felfogásotok.

Egyébként meg ha megengedték akkor feleslegesen írtál ide,mert aki nem tetsző véleményt írt azt rögtön leszólod te is és a mellé állsz aki igazat add neked!A másikat meg meg sem akarod érteni,hallani a nem tetsző válasz miat.

Röviden tömören én annyit mondtam hogy ha még pár évig suliba fogsz járni hosszú távon olcsóbb a szüleidenek ha egy swiftet,opelt versz vagy vernek tönkre esetleg,mint egy audit vagy egy volvót,de ezt a menő manók nem érthetik meg soha!.És még nekem rossz a felfogásom!

Ember gondolkozz ha tönkre vered vagy kárt okoznak az audiban az sokban nagyon sokba fog fájni a családi kasszának de egy öreg xar opelt vagy suzukit egyetlen egy tükör árából tudnak másikat venni.Vagyis a szüleidnek lenne olcsóbb így,ha történne az autóval valami(nem balesetre gondolok isten ments)és ne legyen semmi az autótokkal sem . De mindegy most már tényleg hagyjuk inkább az egészet.Mennyél audival remélem ez már megfelelő válasz!

2013. okt. 9. 22:26
 32/39 anonim ***** válasza:
Amúgy nem haragszok kérdező nem vagyok sértődős fajta:)
2013. okt. 9. 22:30
 33/39 A kérdező kommentje:
Nem is provokálni, vagy oltogatni akarlak. Alapvetően véleményt, nem pedig igen/nem választ vártam.:) Én értem a te álláspontod is, és igazad van, de ennyire ez nem egyszerű. Tegyük fel hogy apám megvenne egy pár éves Astrát. Igen, már ott összevesznénk hogy ne a nevemre vegye, hanem a sajátjára. És szerinted abba az Opelbe ki ülne bele, amikor ott a két luxusautó? Csak én. És akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad, más rakott a seggem alá egy kocsit. Utána meg tuti hogy a nevemre kerülne, és hopp, volt-nincs tervem/célom. Nemrég mondta apukám, hogy ő beleegyezik, de jobban figyeljek rá mint a golyóimra..:DD Eddig ez még nem volt biztos. És ellene/mellette érveket vártam. Nem tudom hogy miért olyan rohadt fontos a típus az az 5 embernek aki üzit küldött, de leírom, mert ha még egy ilyen jön, eret vágok.. Az Audi egy 2012-es A6 Avant, A Volvo pedig egy zsír új V60-as. Ez jött a Lexus helyére, amit nem fogadtam el mint autó, így eladtuk. Mindkettő full-full felszereltséggel rendelkezik. Én a Volvora vagyok ráállva, amióta ő jött, nem is ültem az Audiban.:) Apukám meg pont az Audit szereti jobban.
2013. okt. 9. 22:47
 34/39 anonim ***** válasza:
Na ez az amit nem tudtam .A végére csak kiderűl minden.Apád csak úgy vesz neked autót ha a te neveden lesz? Ezen össze vesznétek ez durva .Mondjuk annyi előnye ha van egy autó a neveden mert így a később olcsóbb lesz a biztid.Lehet hogy apud ezért akar a nevedre autót.Amúgy a volvó nem olyan kihivalkodó autó mint az audi szóval logikusabb azzal járni a suliba ha már megengedik mint az audival.Egyébként nekem is tetszenek a volvók épp a vissza fogottsága miatt.
2013. okt. 9. 22:59
 35/39 A kérdező kommentje:
Hát ja, sajnos ez a helyzet. Én is ez miatt imádom a Volvokat.:) Jobb mint egy német presztízsautó.
2013. okt. 9. 23:25
 36/39 anonim ***** válasza:

Én nem akartam vitázni, de sajnis macilaci nem fogta fel a dolgokat. De látom most már elrendeztetek mindent. Kérdező, szerintem szép dolog, hogy akarsz saját autót, saját pénzből. Szerintem akkor lenne értelme apud kocsijával menni amikor rosszidő van, vagy késnél vagy nagyon fontos. De ha apud megendi, akkor csak nyugottan menj minden nap kocsival. Csak kicsit messzebb állj a sulitól :)

Km-ben gazdag napokat :)

2013. okt. 10. 06:38
 37/39 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2013. okt. 10. 15:30
 38/39 anonim ***** válasza:
"de sajnis macilaci nem fogta fel a dolgokat"Te nem akarsz vitázni! Most ki kérdezte ezt tőled?Már megint belém kötsz!
2013. okt. 10. 17:05
 39/39 anonim válasza:
persze hogy mehetnél autóval! na és mások véleménye kit érdekel!!! csak irigykedjenek
2013. okt. 12. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!