"Menőbb" autóval suliba járni?
Azt értem hogy saját pénzből akarsz majd autót venni,de akkor minek problémáztál azon hogy mit szólnak majd ha megláttak apud audijába.Csak ezért írtam ha már ennyi pénzetek van akkor mindegy ha fenntartanak egy kisebb autót pluszba amivel te járkálsz,de nem a tiéd hogy könyeb legyen alelkednek és azt legalább nem baxák tönkre olyan eséllyel mint apád audiját.Egy audi tükörnek az árából már egy évre fent tudnak neked tartani egy kisebb swiftet vagy astrát de látom te sem érted.Egy szóval nem mindegy neked most hogy apád vagy anyud prémium autójával mégy vagy egy másik autóval amit vesznek egy harmadik autónak.Nem is akarsz menőzni !ÁÁ hol kicsit sem!Csak akkor miért ragaszkodsz ennyire ahhoz,hogy apád audijával vagy volvójával menjél iskolába.
nekem mindegy azzal mész amivel akarsz.De látom ti sem értitek én mit mondok szóval egál és ugyan olyan nehéz a felfogásotok.
Egyébként meg ha megengedték akkor feleslegesen írtál ide,mert aki nem tetsző véleményt írt azt rögtön leszólod te is és a mellé állsz aki igazat add neked!A másikat meg meg sem akarod érteni,hallani a nem tetsző válasz miat.
Röviden tömören én annyit mondtam hogy ha még pár évig suliba fogsz járni hosszú távon olcsóbb a szüleidenek ha egy swiftet,opelt versz vagy vernek tönkre esetleg,mint egy audit vagy egy volvót,de ezt a menő manók nem érthetik meg soha!.És még nekem rossz a felfogásom!
Ember gondolkozz ha tönkre vered vagy kárt okoznak az audiban az sokban nagyon sokba fog fájni a családi kasszának de egy öreg xar opelt vagy suzukit egyetlen egy tükör árából tudnak másikat venni.Vagyis a szüleidnek lenne olcsóbb így,ha történne az autóval valami(nem balesetre gondolok isten ments)és ne legyen semmi az autótokkal sem . De mindegy most már tényleg hagyjuk inkább az egészet.Mennyél audival remélem ez már megfelelő válasz!
Én nem akartam vitázni, de sajnis macilaci nem fogta fel a dolgokat. De látom most már elrendeztetek mindent. Kérdező, szerintem szép dolog, hogy akarsz saját autót, saját pénzből. Szerintem akkor lenne értelme apud kocsijával menni amikor rosszidő van, vagy késnél vagy nagyon fontos. De ha apud megendi, akkor csak nyugottan menj minden nap kocsival. Csak kicsit messzebb állj a sulitól :)
Km-ben gazdag napokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!