Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » "Menőbb" autóval suliba járni?

"Menőbb" autóval suliba járni?

Figyelt kérdés
Egy hónapja lett meg a jogsim. Vezettem már sokat (ez mondjuk relatív, kinek mennyi a sok..), de akkor mindig ott ült mellettem apum, vagy más. Tegnap felvetődött az a kérdés, hogy nem-e járhatnék kocsival suliba. Azt mondta hogy nincs akadálya, de nem túl szívesen adja oda, és hogy nem-e fognak kinézni a töbiek. Márkát-típust nem fogok írni, mert tudom hogy így is be fognak találni. Ez a menőbb autó egy német presztízsmárka modellje, a másik pedig egy svéd gyártó kombija (ez gondolom nem lehet nehéz :D). Az áruk pedig 8 jegyű, és 1-essel kezdődik. Többet nem szeretnék mondani. Nem fognak emiatt kinézni, cukkolni az emberek? És hogy tudnám elnyerni apukám bizalmát? A svéd autót jobban szeretem, mielőtt jönne, hogy csak duhajkodásból akarok autózni.. Saját autó az pedig még messzi cél.

2013. okt. 9. 15:32
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
67%
remélem azzal is tisztában vagy, hogy simán megkarcolhatják a fényezést bármikor pusztán rosszindulatból vagy ellenszenvből, anno az én sulimban nem 1x fordult elő hogy egyesek menő verdáit végighúzták egy kavicsdarabbal... persze soha nem derült ki, hogy ki tette, mivel senki sem látta, vagy nem akarta látni, így menj drága kocsival suliba szerintem...
2013. okt. 9. 16:15
 12/39 anonim ***** válasza:
71%
Járhatsz, de garantáltat sérülni fog a fényezésed, csak úgy...:) Akár véletlenül is.
2013. okt. 9. 16:33
 13/39 anonim ***** válasza:
94%

Amit arról írtál, hogy a te autódért magad szeretnél megdolgozni, egészséges szemléletre vall (volt pár srác itt, aki kb. dicsekedve tett fel hasonló kérdést).

Nos, amit a karcolásról írtak itt páran, abban van valami, ezt én is mérlegelném a helyedben, anno én kerékpárral sem mertem volna suliba járni, csak edzésre jártam azzal, mert suli előtt lezárva ki tudja mi történt volna vele, és én nem az ellopásra gondolok itt...

2013. okt. 9. 17:50
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele gond,de inkább tényleg jobb lenne ha vennétek egy idős egyszerű autót pl opel astra F vagy suzuki swift kb olyan 2000-2003 évjárat körülieket. Ezeket az autókat nem fogják megnézni az igaz de rongálni sem mert kevésbé lesznek urigyek mint ha beállítasz egy Volvo kombival vagy egy audi//BMW 520-sal.Mellesleg ha ezekben még kárt is tesznek negyedébe kerűl helyre állítani az új prémium autókhoz képest.Gondolom aszüleid már kibírnák azt hogy vesznek neked fél milláért egy autót ha már két prémium autóra is tellik nekik,ez már nem vágja őket földhöz.És avége ugyan az ha csak nem akarsz buszocskázni az autó nem villogásra figyelem felkeltésre kell akkor egy ilyen fentebb felsorolt egyszerű szegény ember autója is megteszi!
2013. okt. 9. 19:00
 15/39 A kérdező kommentje:
13-as: Linkelném nekem ilyen kérdéseket?:) Kíváncsi vagyok a válaszokra, meg persze a kérdezőre. Tudom hogy egy barom vagyok, de nekem a pár százezres autó sem opció, mert nem akarom, inkább nem hagyom hogy a seggem alá tolják. Az én autómat én fogom megvenni, ha 10 év múlva, akkor 10 év múlva, de azért tudom hogy megdolgoztam, és megbecsülöm. Addig meg marad a buszocska, és apám kocsijai.
2013. okt. 9. 19:14
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartalak egyáltalán beképzeltnek, de szerintem ha autóval jársz, a sulitól messzébb parkolj és ne mondd senkinek hogy autóval jársz, mert nagyon jóindulatú emberek vannak országunkban és véletlenül lesz egy hegyes kulcs a kezükben és elmennek az autó mellett. Sajnos tapasztalatból irom.
2013. okt. 9. 19:16
 17/39 anonim ***** válasza:
Írd már le az autók típusát!
2013. okt. 9. 19:17
 18/39 A kérdező kommentje:
Haverokat szívesen elviszem, 2 ember is hozzánk közel lakik. És 3-an meg nem rossz menni.:) Nem igazán szeretném leírni, mert már így is kapom a megjegyzéseket..
2013. okt. 9. 19:20
 19/39 A kérdező kommentje:
Ezt arra értettem, hogy más osztálytárs ne tudjon róla. De amúgy nincs irigyem (legalábbis eddig nem tudtam róla), szóval szerintem nincs félnivalóm. Az iskola előtti parkoló pedig eléggé be van kamerázva.
2013. okt. 9. 19:22
 20/39 anonim ***** válasza:

"Az iskola előtti parkoló pedig eléggé be van kamerázva."

és szerinted látszik ha valaki elmegy mellette és meghúzza?

2013. okt. 9. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!