Szerintetek meg lehet járni gond nélkül Horvátországot (Split) egy viszonylag gyenge teljesítményű 80 LE-s autóval? Aki hasonló autóval járt már arra az írjon egy kis szubjektív véleményt.
Meglehet, csak idő kérdése. Régen is utaztak az emberek amikor még 40-50 Le-s autók voltak.
A gond a pakolhatósággal lehet hogy mit visztek. Nem tudom hogy kombid van e és hányan mentek.
semmi extra nincs ott, nincsenek 50 %-os emelkedők ha erre gondolsz...
kanyargos, csak annyi.
nem lehet! csak 300 lóerő fölötti autóval lehet bejárni horvátorszgot. egyébként is hogy képzeled, hogy háromezer köbcentinél kisebb autód van????
mi annó brahiból lementünk split-ig kispókkal, plitvicei tavakhoz lada szamárral, 1.4-es polóval a vir szigetig....
nehogy már a 80 ló ne vigyen el ugyanoda, mint a 150.
Anno 1.8-as dízel Focussal voltunk Horvátországban, egy szép hegyi úton mentünk kb. 80-nal, ahogy a turisták szoktak amikor nézelődni akarnak, de nincs hol megállni. Egyszer csak a semmiből feltűnt egy teljesen szériaállapotú Bogár (talán 1500-ös vagy 1600-os verzió, nem emlékszem), és úgy leelőzött, hogy leesett az állam. És magyar rendszáma volt. :)
Szóval csak nyugodtan.
Én egy 1.2 16v 75LE-vel bejártam fél Európát szóval igen.
Ki kell tapasztalni, hogy megy dinamikusan. Én pl nagyobb emelkedők előtt (Ausztria, Németország) mindig felgyorsítok 150 körülire és akkor nem fogy el a lendület a végéig. Ha ugyanennek nekimegyek 130-cal akkor pillanatok alatt visszalassul 80-ra aztán ott szívhatok a kamionokkal. Az meg a motornak se tesz jót ha nagyon erőlködik, a 150-et meg még simán küldi, persze folyamatosan úgy se jó vele menni mert sokat pörög...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!