"Menőbb" autóval suliba járni?
Utolsó ki kérte hogy ugassál,én a kérdezőt kérdeztem nem téged!
Kérdező köszi a választ.
Amúgy kedves első ezért nem volt teljesen tiszta a dolog mert a kérdező utána írta hogy pár száz ezres autó nem kell neki, még 2-3 embert elvinne ,gondolom a szülei autóján.Ezért írtam azt hogy most mi baja vagy mit szégyell az f astrán.Mivel ha van pénze a szüleinek hogy fizese az üzemanyagot a prémium autóba,akkor mindegy ha vesznek egy régebbi autót neki mintha elviszi a fullos új prémium autót otthonról amit esetleg irigységből még meg is rongálnák ha rájön a tinikre az öt perc és a fényezés javítása fél millába kerül, vagy éppen a tükröknek a darabja.Így anyagilag olcsóbban jönnek ki mint ha a gyerek elmegy a szülők német vagy svéd autójával.
Szóval nem kéne rögtön pattognod és lázadoznod,mert te sem értetted hogy én mért kérdeztem még a kérdezőtől!
Szóval nem tudom kinek lassú a felfogása!
NEM NEM KELL NEKI, hanem nem kér. Itt a kommentje:
Nem arra értettem hogy menőbb lennék-e, hanem arra, hogy felső(bb)kategóriás autóról van szó. Az autók a mieink, azaz a szüleimé.:) Lehet hogy nem tétel nekik az a pár százezer Forint, de a saját autómért én akarok dolgozni, nem aputól pénzt kunyerálni rá... Apám már ajánlgatott egy pár éves Astra-t, de akkor sem kéne, ha Porsche-t venne nekem, az autómat én fogom megvenni, a saját pénzemből, ebben hajthatatlan vagyok. És azt most egyelőre nem tudom kivitelezni, de mindenképp szeretnék előbb-utóbb valahol melózni. Az iskolában mindenkit ismerek nagyjából és jóban vagyok velük, de mindig előkerül egy-két gazdaggyerek', meg ilyesmi beszólás, szóval már megszoktam. Meg nem is úgy mennék be, hogy lecsapom az Audi vagy a Volvo kulcsát az asztalra..
Látom még mindig nem érted.
még az általad belinkelt komment végéből
". Az iskolában mindenkit ismerek nagyjából és jóban vagyok velük, de mindig előkerül egy-két gazdaggyerek', meg ilyesmi beszólás, szóval már megszoktam. Meg nem is úgy mennék be, hogy lecsapom az Audi vagy a Volvo kulcsát az asztalra"..
után ezeket írta
A kérdező kommentje:
Haverokat szívesen elviszem, 2 ember is hozzánk közel lakik. És 3-an meg nem rossz menni.:) Nem igazán szeretném leírni, mert már így is kapom a megjegyzéseket..
# 18/28 Időpont ma 19:20 Privát üzenet
A kérdező kommentje:
Ezt arra értettem, hogy más osztálytárs ne tudjon róla. De amúgy nincs irigyem (legalábbis eddig nem tudtam róla), szóval szerintem nincs félnivalóm. Az iskola előtti parkoló pedig eléggé be van kamerázva.
Tehát ebből az jött le hogy a szülei autójával akar menni és a haverjait vinni.Erre írtam megint hogy mi baja a régi astrával ha ennyire zavarja hogy majd mit miondanak vagy mit csinálnak hogy audival vagy volvóval megy iskolába.Mikor a szüleinek kevesebbe van ha fenntartanak neki egy 1.0-1.3 suzukit vagy egy f astrát és tankolják is , mint ha tankolják a volvot vagy az audit neki és javítják rajta az esetleges károkat.
MOST ÉN IS LASSAN ÍROK röviden tömören a szülei kevesebbe jönnének ki anyagilag ha egy suzukit vagy Fastrát fenntartanának a kérdezőnek,mint ha tankolják az audit vagy a volvót és javítják a huligánok okozta esetleges károkat a 10 milliós értékű autón.De tudom sokaknak CIKI beülni egy régi suzukiba vagy opelbe!
De látom te sem érted én mit akarok mondani csak szajkózod ugyan azt!
Inkább hagyjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!