Egy Nissan GT-R nem lenne túl erős nekem?
Hirtelen nagyobb összeghez jutott a családunk, ezért valami komolyabb autót szeretnék venni magamnak. Jövőre lesz meg a jogsim. Kinéztem egy használt GTR-t de félek hogy erős lenne nekem, mivel nincs nagy tapasztalatom a vezetésben.
A KÉRDÉS NEM KAMU, NEM NAGYKÉPŰSKÖDNI AKAROK!
17/F
Nem tudom mi ebben a nagy dolog, 17-evesen amikor meglett a jogsim nekem is sok valasztasom volt, igaz nem egy GT-R, de M3-as bmw es tarsai. En egy diesel passatot vettem tanulo autonak. Igaz nem volt meno, es nem tepte szet az aszfaltot, viszont, jol ment, lenduletesen tudtam vele autozni, kenyelmes volt, es nagyon szerettem!
2 ev mulva lett uj M5-om, amit szinten szerettem, de nem az igazi... GT-R-t vezettem 1 het erejeig. Az a baj vele, hogy nem lehet vele lassan menni, mint ahogy irtak, legalabb is en keptelen voltam!
Hogy teljesen oszinte legyek en a helyedben egy 335d vagy i bmw-t vennek, vagy egy S4-es Quattro audit 3.0TFSI motoros A4-et. BMW-bol is x verziot, hogy ne verd oda az elso vizatfolyason...
Hidd el nekem, hogy egy szep 3-as coupe Bmw-vel is ugyanolyan csajod lesz mint egy GT-R-el...
Én ezt most vettem észre. :)
Ha 3 éve észreveszem akkor én ezeket javasoltam volna:
- Mazda MX5 NC 2.0 (160hp, hátsókerék, könnyű - legendás vezetési élmény, ami bizonyítja hogy nem kell feltétlen 3-4-500hp egy jót autózni)
- Honda S2000 (szimplán "csak" legenda - 2000ccm szívó, 240hp, RWD)
- Honda Civic Type-R (egyik legjobb elsőkerekes élményautó)
Én éppen a 3. Civic Type-R-emet nyúzom. Utána meg remélem S2000 lesz, vagy ha azt nem tudom megfizetni akkor egy MX5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!