Nissan 200SX vs Opel Omega?
Szia! Nekem volt Nissan 240SX-em...közeli rokonok ugyebár. ..Most Omegám van.
Nissan előnye: Viszonylag egyedi, nagyon erős, sportos dinamikus, tetszetős darab.
Nissan hátránya: Kevés az alkatrész és drága is, sokat eszik
Opel Omega előnye (nekem 2.5 TD-em van, ami BMW motoros):
Erős, baromi kényelmes, tágas autó. Méretéhez képest iszonyat jól gyorsul, olcsók az alkatrészek hozzá. Kevesebbet fogyaszt. Nekem 8 litert eszik kb.
Hátránya: Nagyon oda kell rá figyelni, hogy a hűtése rendben legyen (érzékeny a vízre), nehogy hengerfejes legyen...más hátrány most nem jut eszembe.
Nem kötekedni akarok csak szeretném megérteni, hogyan lehet összehasonlítani, alternatíva ként kezelni két ilyen autót?
Hogyan lehet erre válaszolni, hogy jobb vagy rosszabb, ez nekem olyan, mintha a cipőkanalat akarnánk összehasonlítani a mustárgázzal. Esküszöm, megértem, csak mondja el valaki szép nyugodtan, hogy, hogy merülhet fel a két autó egymás alternatívájaként? Vagy én nem értek valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!