A szíveddel, vagy az eszeddel vennél autót?
Opel Corsa 1.2 16v (3 ajtós, 2004-es, 100e km alatt)
Mitsubishi Eclipse 2.0 GS 16v (1998-as, 170e km)
Te melyiket vennéd meg és miért? Meghatározó az Opel mellett a gazdaságosság, az Eclipse mellett pedig az, hogy a lehető leggyönyörűbb autó számomra a világon. A vásárlási keretem 1M Ft. Ha a szívemről van szó, akkor csak az Eclipse jöhet szóba, ha az eszemről, akkor a Corsa. Írjatok véleményt a megbízhatóságról is, hogy melyik a megbízhatóbb.
Tehát fenttartási költségek léteznek. De ami még kételyt ébreszt, hogy ot van 6 év korkülönbség. Nos 26 vagyok... nem akarok gyorshajtani, nincs igazából szükségem a teljesítményre, de mióta láttam nagy szerelmemmé vált az eclipse a vonalai miatt. Valamint ott van adott esetben 100e km-el több a régebbi autóban. Ez vajon a megbízhatóságon ront? Az rendben van, hogy egy 2 literes motornak nagyobb az élettartama. Mellesleg hosszas nézelődés után nincs olyan nagy különbség alkatrész árban.
Nem tudom, hogy az idősebb, valószínűleg meg-meg taposott autó olyan kategóriába esik e, amire az ember csak költ.
ha ezen töprengsz, sosem lesz autód.. érdekes, nő esetében nem vagyunk finnyásak, hogy ki használta, no és hogy'?
az Eclipse a nyerő...borzasztó, ha egy kis fostelicskában nincs erő..az Eclipsben már valami mocorog... én csak automata kocsival járok, abban van erő, ha intenek csak odalépek, és mint a szél...a Corsa az tuti bukta...
azt elfelejtettem: légy király! baromi jó érzés!
mindennek van ára, ráadásul egyszer élünk.. legalább lesz mit mesélned öregkorodban a kocsmában...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!