A Nissan GTR a világ egyik legjobb (hanem a legjobb) széria autó?
Pld ...családi autó, vagy esetleg vegyes terepen levő használat , takarékossági .... Vételárhoz képest nagy értékcsökkenés ...
De szerintem mindegy mit írok .... nem is ez érdekel :)
de érdekel!
És igazad van amúgy! De én ennek a kocsinak a saját kategóriájára gondoltam :)
Persze az egyértelmű hogy ez az autó nem terepre való :)
Látod ...
Nincs olyan kategória ,hogy a " világ legjobbja " :)
Ha összesítve nézzük akkor nincs!
De ha kategóriákra bontjuk akkor azért lehet nyertest hirdetni :) (bár mondjuk ez se mindig egyértelmű) :D::D:D
Igen, azt pont láttam én is!
És igen, szerintem ár/érték arányban szinte a legjobb.
Számomra ez E63 AMG Mercitől nem létezik jobb autó; csak gondolj bele, családi autónak is jó, mert van hely benne rendesen, szép is, és 320km/h a végsebessége.
Olyan autó nincs, ami minden szempontból tökéletes, a GT-R abból a szempontból nagyon jó, hogy eszméletlen teljesítmény hozható ki belőle, és már-már tökéletes ahogy bírja a pályát, ezeket a Nürburgring királyainak is hívják.
Sose felejtem el mekkora élmény volt egyszer egy R34 GT-R, amit volt szerencsém Angliában kipróbálni, azóta szerelmes voltam belé, de most már az E63 AMG lopta el a szívem :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!