Melyik a legjobb autó erre a célra?
Nos olyan autót szeretnék majd nyár fele venni ami egyszerre kicsit sportos, de mégis elegáns megjelenése van. Tehát nem egy Ferrari, de nem is Egy Rolls Royce ha értitek :D idáig 3 jelöltem van és többnyire a coupék jönnek be legjobban. A fenntartás szervizelés most másodlagos dolog, persze az is számítana. kb 8-900.000-em lenne rá, de Angliában szóval otthoni kocsiárak szerint kb 1,3-1,5M ft-om lenne rá. A 3 jelölt pedig:
Volvo C70 Coupe
Mercedes-Benz CLK230K (W208)
BMW 328I Coupe (2000-2003)
Ha valakinek van ilyen kocsija ezek közül akkor megköszönném ha leirná a tapasztalatait, ill. várok még jelölteket:D
Nem vagyok benne biztos, hogy a Volvo a legjobb választás.
A turbós motorok azért elég kényesek, amik 8-12 éves korban már hozhatnak egy komolyabb számlát. Ott jól meg kell nézni mit veszel, bár a motorba belelátni nem lehet.
Talán a 2.4-es szívó 5 hengeresnél kisebb a szopófaktor, bár az meg lehet többet eszik, mint a 2.0-2.4 turbós.
A kompis Mercinél talán kevesebb esélyed van mellényúlásra, a szívó BMWnél meg még kevesebb.
Egy turbós Volvo tulaj :)
Köszönöm a válaszokat jöhetnek még :)
Igen a Volvonál a turbótól féle ka legjobban viszont szerintem az a legelegánsabb a 3 közül:)
BMW-t venném szívem szerint mert imádom őket, viszont sok olyat olvastam hogy hihetetlenül sokat kell rájuk költeni mert valami mindig elromlik :) A Mercedest is imádom abban egyenlőre nem látok semmi rossz érvet, így most nagyon nem tudok dönteni a Volvo és a CLK között.. Volvoból még talán ( ha nem is coupe) de az S60 is bejön nagyon bár ott is ottvan a turbó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!