Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legjobb autómárka,...

Melyik a legjobb autómárka, az elérhető árkategóriában?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
34%

Ugye viccelsz? Honnan a rákból tudjuk, hogy neked mi az elérhető?

Bár a kérdésből ítélve maximum 300ezer forint lehet...

2012. febr. 9. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki teljesen objektív( értsd: abszolút nulla elfogultság) nincs olyan hogy legjobb, mindegyik autónak vannak hibái, mindegyik autó jó valamire

persze egy adott árkategórián belül, teszem azt 300 ezer forint, valószínűleg nem az alapból drágább autók a jó autók( BMW, Mercedes, Lexus stb.) mivel biztos megvan az oka hogy csak annyi(pl okmányok, esetleges hibák)

De például egy tágabb kategóriában pl 20 millió érvényesül az hogy nincs legjobb márka.

Nagy kényelmes autó akarsz? Ott van pl a merci

Kis fogyasztásut? Ott a suzuki

Nagyon megbízhatót? Toyota

Szépet? Alfa

Sportosat? Subaru

Batár kombit? Bármelyik régi igásló

Játszóautó? Lada

Szóval nincs legjobb, mindnek van hibája, de ha rendesen odavan figyelve rá mindegyik hasonló minőségű, egy jól karbantartott autónak mindegy hogy ő most citroen opel toyota alfa vagy bmw, előbb utóbb ugyis lesz valami baja, és ha egy darabnál előjön az nem jelenti azt hogy mind szar( ha mégis bérmentve javítja a szerviz), ez csak a nagy számok törvényén múlik

"Ami elromolhat, el is romlik"

2012. febr. 9. 21:06
 3/5 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb Honda nagyon megbízható, és szép is.
2012. febr. 21. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt nem állítom, hogy a legjobb, de én pl az Opeleket nagyon szeretem. Szépek (legalábbis az újabb modellek), biztonságosak, kényelmesek, jól mennek, jó a futóművük, az alkatrész olcsó hozzájuk. 1 M környékén már lehet kapni elég korrekt 6-7 éves példányokat.
2012. júl. 29. 08:42
 5/5 anonim válasza:
Szerintem a SKODA az megfelelo auto :),van mar ugyan azon a szintem mind a VW vagy az AUDI :) egy 3-as octavia nem a vilag penze es nagy kiraly....
2013. okt. 14. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!