Melyik autó a legjobb az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Alfa Romeo Giulietta
Lexus IS 250C
Audi S5 Coupé
Audi S5 Cabriolet
Audi A7 Sportback
Audi TT RS Coupé
Audi TT RS Roadster
BMW M6 Cabrio
BMW M6 Coupé
Volvo S80
Volvo C70
A fentiek közül melyik a legjobb?
2012. febr. 7. 13:31
1/6 anonim válasza:
Értelmes kérdésre értelmes válasz:
Felsoroltál 11 autót alsóközepes ferdehátún és közép kategóriás sportluxus autón át felsőkategóriás "limuzin" ig, 5 millától 30 millág.
Miben melyik a legjobb b+? Gyorsulás, fogyasztás, ár/érték arány, melyikkel lehett több ribancot felszedni a körúton?
3/6 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a kérdést,hogy melyik a legjobb kinézetben is és az ilyen műszaki dolgokban is.De úgy látom,hogy normális választ nehéz adni...
Honnan tudjam,hogy mi alapján kell nézni az autókat?
Éppen ezért kérdeztem meg,de mindegy.
2012. febr. 7. 15:49
4/6 anonim válasza:
Tényleg kicsit konkrétabb kérdés kellene, minden bántás nélkül. A melyik a legjobb-ba beleszámít, hogy egyáltalán mennyire tetszik? A műszaki adataikat Te magad is megnézheted. Összehasonlíthatod a lóerő/súly arányt. Ez minél közelebb van az 1-hez, annál jobb a gyorsulása pl az autónak. Fogyasztásban is lényeges különbségek lehetnek. Szóval az a lényeg, hogy Neked mire kellene az autó? Minél pörgősebbet szeretnél? Minél kényelmesebbet? Családnak vagy egy fiatal párnak, esetleg egy egyedülálló fiatalembernek?
5/6 anonim válasza:
Volvo S80 én azt venném ha tehetném.
6/6 anonim válasza:
Szerintem a legjobb a Steyr Puch. Amúgy fogadjunk, hogy te lány vagy! Nem bántásból. Én az S80-ra voksolnék, nagy és jól néz ki. A többi mint pl a TT és társai szánalmasan röhejesek. Az Audi S5 kupé és kabriolet között csak a tetővonal a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!